Mārcis Auziņš skaidro izvēli būt klāt dēla dzimšanas brīdī

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Ģitārists Mārcis Auziņš, viesojoties raidījuma "Kad viņas satiekas" rubrikā "Kad viņi satiekas", atklāti runāja par to, kādu iespaidu uz viņu atstājusi piedalīšanās dēla dzemdībās.

Raidījumā viņš atklāti dalījās savās sajūtās, piedaloties dēla sagaidīšanā šai pasaulē.

"Manā gadījumā nebija divu domu, vai būt vai nebūt, bet es negribu būt kategorisks, ka tā ir pareizi. Zināju, ka to vēlos. Lai arī kādu mazumiņu es varu emocionāli vai fiziski palīdzēt, tas man ir svarīgi, un domāju, ka arī  sievietei, kas dzemdē. [..] Es teiktu, ka tā nav drosme, bet gan aicinājums. Es zināju, ka man tas ir jāizdara," tā Auziņš.

Raidījuma vadītājs aktieris Andris Bulis ieskicēja, ka viņam pieejamā informācija liecina, ka daļa vīriešu izvēlas nepiedalīties dzemdībās, jo tas psiholoģiski var ietekmēt to, kā vīrietis uztver savu sievieti. Auziņš teic, ka dalība šajā svarīgajā dzīves mirklī nav drosme, bet gan aicinājums. "Es to izvēlējos, es zināju, ka man tas ir jāizdara."

Vaicāts, kāds viņš ir kā tēvs, Auziņš teic, ka lutina dēlu, bet to dara apzinīgi, katrai dāvanai esot jābūt ar nozīmi. "Es lutinu savu dēlu, bet es cenšos to saturīgi darīt. Ja ir dāvana, tad tā ir ar stāstu un pamācību."

Kā zināms, Mārcis ar horeogrāfi Lieni Gravu kļuva par vecākiem dēlam 2021. gada jūnijā. 

Vairāk skaties 1188.lv!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu