"Slavenības uz oglēm" Raimonds Elbakjans gatavo grilētu persiku salātus ar vistu un spinātiem (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Katram no mums ir savas mīļākās receptes, bet interesanti, kādus ēdienus iecienījuši sabiedrībā pazīstami ļaudīs? Šoreiz TVNET rubrikā "Slavenības uz oglēm" kopā ar "Ghetto Games" dibinātāju Raimondu Elbakjanu gatavosim grilētu persiku salātus ar vistu un spinātiem.

Persiku un vistas salāti ir lieliski piemēroti gardai, sātīgai maltītei un pagatavojami vien 30 minūtēs! Raimonds un Ieva gatavošanai izmantoja persikus, vistas fileju, spinātus, mellenes, sarkano sīpolu, baziliku, kazas sieru un olīveļļu, kā arī sinepes, medu un ābolu etiķi mērcei.

Slavenības uz oglēm: Raimonds Elbakjans
Slavenības uz oglēm: Raimonds Elbakjans Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA

Vispirms gaļa un persiki tika apcepti uz "Tefal" grila. Tad lielā bļodā pamīšus tika izkārtoti spināti, šķēlēs sagrieztā vistas gaļa un persiki, visu papildinot ar mellenēm, kapātu sarkano sīpolu un sadrupinātu kazas sieru. Pirms baudīšanas atlika tikai salātus pārslacīt ar pagatavoto mērci.

Slavenības uz oglēm: Raimonds Elbakjans
Slavenības uz oglēm: Raimonds Elbakjans Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA

Šeit atradīsi gardo salātu recepti, bet, lai uzzinātu, kādi ir Raimonda ēšanas paradumi un mīļākie ēdieni, cik gadu vecumā viņš iemācījās klapēt karbonādes, kādi ir "Ghetto Games" izaicinājumi un nākotnes plāni un kā Raimondam veicās virtuvē, noskaties video.

Foto: Raimonds Elbakjans gatavo grilētu persiku salātus ar vistu un spinātiem

Raidījums tapis sadarbībā ar "Betsafe Sports".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu