Jau šovakar! "Palladium" pieskandinās "rokmūzikas mazdēls" grandson

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Grandson
Grandson Foto: publicitātes

Jau šovakar, 19. oktobrī, roka un popmūzikas mākslinieks grandson pirmo reizi Latvijā, koncertzālē "Palladium". Baltijas koncertos, tai skaitā Rīgā, rokmūzikas mākslinieku grandson iesildīs igauņu apvienība “Around The Sun”. Biļetes uz koncertu pieejamas visās “Biļešu servisa” tirdzniecības vietās un tiešsaistē.

Vakara laika plāns:

  • 19.00 Ieeja norises vietā
  • 20.00 Around The Sun (EE)
  • 21.10 grandson (US)

grandson savā daiļradē apvieno blūza un hārdroka ģitāras smeldzi, hiphopa ietekmētus bītus, elektroniskās mūzikas producēšanu ar dziesmu tekstiem, kas iedziļinās atkarībās, garīgās veselības problēmās un ikdienas dzīves problemātikā.

grandson jaunākais albums “I Love You, I'm Trying” nāca klajā 5. maijā un par to mūziķis saka: “[Ar šo albumu] es gleznoju sevis paša intīmo portretu – tādu, kādu pazīstu. Aptverot tādas tēmas kā paškaitējums, ģimenes trauma, dzīves uz ceļa slēptās puses un daudzas citas. Šis ir albums, kuru vajadzēja manos 16 gados. Albums, kuru baidījos sarakstīt, un albums, kuru fani pelnījuši dzirdēt.

Galvenokārt tas ir albums, kurā es saskaros ar būtisku jautājumu: vai spēju tikt galā ar izmaiņām, ko dzīve man uzliek, un, ja tas ir viss, kas dzīvē ir, vai ar to pietiks laimei?”

“Around The Sun” sevi raksturo kā indīroka grupu no Tallinas, kam patīk eksperimentēt ar elektroniku, bet nevairās arī no klasiskiem ģitāras efektiem. Dibināta 2016. gadā un atpazīstamību sākusi iegūt, spēlējot ielās, kā arī piedaloties dažādos muzikālos konkursos un festivālos. Piemēram, Igaunijas ilggadējā jauno izpildītāju un grupu konkursā “Noortebänd”, “Eesti Laul 2019” (Igaunijas Eirovīzijas atlase), Tallinn Music Week u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu