FOTO Ar influenceru un mūziķu klātbūtni radio "Latviešu Hiti" svin viena gada jubileju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Justs Kravalis, TVNET

Piektdien, 20. oktobrī, raidstacija "Latviešu Hiti" svin viena gada jubileju. Jubileja plašā fanu lokā tika atzīmēta Baltijas lielākajā naktsklubā "Tower", taču pirms publiskajām svinībām klubu iesildīja VIP viesi un raidstacijas darbinieki. Ielūkojies TVNET GRUPAS sagatavotajā foto atskatā no svinīgā notikuma!

VIP ballītē publiku iesildīja Jānis Stībelis, jautrību nodrošināja "TikTok" studija ar influenceriem, "Latviešu Hitu radio" Top10 "Meet&Greet" un citi pārsteigumi.

EHR Mediju Grupas raidstacija "Latviešu Hiti" nodrošina aktuālas mūzikas latviešu valodā atskaņošanu Rīgā, Valmierā, Cēsīs, Smiltenē, Limbažos, Liepājā un Jēkabpilī. Rīgā radiostacija skan leģendārajā 101. FM frekvencē, kurā jau iepriekš raidījušas tādas mūsdienīgas radiostacijas kā Capital FM un Radio 101.

Foto: Grandiozs pasākums radio "EHR Latviešu Hiti” 1 gada jubilejā

Latviešu hitu devīze ir #KlausiesSavējos, jo EHR ir svarīgi atbalstīt vietējos mūziķus, informējot par nozares aktualitātēm, koncertiem un pasākumiem "Latviešu Hitu Jaunumos".

"Radio Latviešu hiti" sadarbojas ar plašu mūziķu un izpildītāju loku, veicinot Latvijas mūzikas nozares straujāku attīstību un konkurētspēju. Būtiska "Latviešu hiti" programmas daļa ir izklaides ziņas ar aktuālāko latviešu hitu ikdienas TOP 5 un nedēļas TOP 20, kā arī raidījums "Latviešu Mūzikas Skatuve".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu