FOTO Gada lielākais Mazkoncerts gāž Latvijas klubu rekordus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Piektdien, 20. oktobrī, ar vērienīgu ballīti Baltijas lielākajā naktsklubā “Tower” radio EHR “Latviešu Hiti” atzīmēja viena gada jubileju FM raidstacijai. Ballīte ar raidstacijas klausītājiem, to starpā arī VIP viesiem, influenceriem, mūziķiem un citām slavenībām, sapulcēja rekordlielu apmeklētāju skaitu, kuri izveidoja iespaidīgu rindu pie kluba ieejas.

“Mums ir liels prieks uzņemt pie sevis "EHR Latviešu Hitus" pirmajā dzimšanas dienā kopā ar Latvijā tik iemīļotiem mūziķiem un pavadīt lielisku vakaru ar apmeklētājiem. Šajā vakarā kopīgi radījām arī Latvijas klubu industrijas apmeklējuma rekordu, vakara gaitā pulcējot vairāk nekā 4 tūkstošus apmeklētāju. Ceram, ka šis ir tikai atspēriena punkts vēl daudziem kopīgiem pasākumiem ar lielisku mūziku līdz pat rīta gaismai,” pēc pasākuma atklāj “Tower” līdzīpašnieks Ernando Gamarra.

Foto: Grandiozi atzīmēta radio "EHR Latviešu Hiti" 1 gada jubilejā

Viesiem bija iespēja klātienē iepazīt radiostacijas jaunā raidījuma “Latviešu dziesmu TOP10” formātu – uz ekspresintervijām pie vakara vadītāja Toma Barona uz skatuves viesojās ielūgtie mūziķi, lai atbildētu uz dažādiem āķīgiem jautājumiem un izspēlētu īpašas balvas Mazkoncerta apmeklētājiem. Deju grīdu, kuru pirms tam bija iesildījis Latviešu Hitu Deju Grīdas pavēlnieks DJ Uga un mūziķis Jānis Stībelis, pamatīgi uzkurināja grupa “Bermudu Divstūris”, karsto atmosfēru turpināja uzturēt grupa “Dagamba”, reperis Ozols, bet vakara kulmināciju visiem faniem sagādāja grupas “Singapūras Satīns” uzstāšanās. Par negaidītu pārsteigumu kļuva grupa “Latgalīšu Reps”, kuri nakts izskaņā kopā ar Felipi Gabrielu vienojās kopīgā apsveikuma dziesmā.

Par ballīti līdz pat rītam rūpējās naktskluba “Tower” rezidents un EHR Party Service jaunās sezonas DJ - Magnuss Eriņš.

Pirms gada, kad “Latviešu Hiti” bija ilgstoši pierādījuši sevi kā populārāko interneta radio kanālu EHR aplikācijā un mājaslapā, EHR Mediju Grupa atsāka radio “Latviešu Hiti” plašu apraidi FM, nodrošinot aktuālas mūzikas latviešu valodā atskaņošanu Rīgā leģendārajā 101 FM frekvencē, kā arī Valmierā, Cēsīs, Smiltenē, Limbažos, Liepājā un Jēkabpilī. EHR “Latviešu hiti” devīze ir #KlausiesSavējos, jo EHR ir svarīgi atbalstīt mūsdienīgu latviešu mūziku, festivālus un Latvijas izklaides industriju kopumā, informējot par nozares jaunumiem, koncertiem un pasākumiem savos raidījumos “LH dienas TOP5”, “TOP 20” un, nu arī jaunajā radio podkāstā “Latviešu Dziesmu Top10”, kas atspoguļo iknedēļas datus par spēlētākajiem radio hitiem visās Latvijas raidstacijās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu