Žurnāls: Linda Leen iziet sabiedrībā ar jaunu pavadoni (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Linda Leen un Didzis Jonovs
Linda Leen un Didzis Jonovs Foto: LETA, Jānis Škapars/TVNET GRUPA / TVNET kolāža

Otrdien, 17. oktobrī, notika režisora Aika Karapetjana filmas "Bezkaunīgie" pirmizrāde, kuru apmeklēja arī dziedātāja Linda Leen. Viņa vakaru pavadīja galvenā lomas atveidotāja sabiedrībā, vēsta "Kas Jauns".

Žurnāls novēroja, ka Linda Leen vakaru pavadīja filmas galvenās lomas atveidotāja Didža Jonava sabiedrībā. Abi labprāt fotografējās kopā un arī skatītāju zālē sēdēja viens otram blakus. Pēc pirmizrādes abi vēl krietnu laiku uzkavējās ārā, sirsnīgi sarunājoties. Daļu no sveicēju pasniegtajiem ziediem Didzis bija uzdāvinājis Lindai.

Izdevums vēsta, ka Didzis nav profesionāls aktieris, bet gan studējis režiju. Ikdienā viņš nodarbojas ar psiholoģiju, vadot spoguļošanas grupas. 

Komentējot abu attiecības, Didzis saka, ka ar Lindu ir pazīstami jau daudzus gadus. "Mums ar Lindu ir ļoti dziļas sarunas, un man arī patīk tas, ko un kā viņa dara," saka Jonovs.

Viņš gan uzsver - abi esot tikai draugi.

"Mums ir ļoti foršas un sirsnīgas attiecības. Esam draugi kā cilvēki, nevis kā vīrietis un sieviete. To saku, lai cilvēki nepadomā ko citu."

Foto: Svinīgu pirmizrādi piedzīvo Aika Karapetjana jaunais trilleris "Bezkaunīgie"

Par filmu "Bezkaunīgie": Helēna ar ģimeni ierodas sava mirušā tēva entomologa vasaras mājā, kurā nav bijusi kopš bērnības. Viņas diktatoriskais, valdonīgais vīrs, augstskolas pasniedzējs Rihards, kopā ar abiem bērniem palīdz ēku atjaunot, lai Helēna tajā varētu pasniegt deju stundas un atsākt savu horeogrāfes karjeru. Kopīgā darbā pavadītās brīvdienas pārvēršas murgā, kad ģimene atklāj, ka māja ir pilna ar kukaiņiem. Cīņa ar tiem pāraug ģimenes locekļu cīņā vienam ar otru, un saspīlējums, ko tas rada, izceļ virspusē agrāk piedzīvotu ģimenes traģēdiju. Taču negaidīts notikumu pavērsiens kļūst par skarbu pamudinājumu pārvarēt savstarpējus aizvainojumus un glābt ģimenes saites.

Lomās: Marta Grase (Helēna), Didzis Jonovs (Rihards), Gregors Laķis (Ēriks), Rūta Liepiņa (Maija).

Filmas režisors: Aiks Karapetjans, scenārija autori Justīne Kļava un Aiks Karapetjans, operators Jurģis Kmins, montāžas režisors Liks Gabēns, oriģinālmūzika Ivars Arutjunjans, skaņu režisors: Ernests Ansons, filmas mākslinieks Aldis Meinerts, producenti: Aiks Karapetjans, Ilze Krūmiņliepa un Roberts Vinovskis.

Vairāk lasi žurnāla "Kas Jauns" 24. oktobra numurā!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu