Aminata skaidro, kāpēc ir noslēpumaina par savu privāto dzīvi (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Dziedātāja Aminata Savadogo uzstājas Latvijas Mūzikas Lielajā Koncertā Mežaparka Lielajā estrādē
Dziedātāja Aminata Savadogo uzstājas Latvijas Mūzikas Lielajā Koncertā Mežaparka Lielajā estrādē Foto: Edijs Pālens/LETA

Pašmāju dziedātāja Aminata intervijā TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālam "Klik" komentē savu attiecību statusu un to, kāpēc izvairās runāt par savu privāto dzīvi.

Lai gan īpaši par privāto dzīvi viņa runā nelabprāt, Aminata atklāj, ka ir aizņemta sieviete, un ilgstoši.

"Ir iemesls, kāpēc es negribu publiski visiem stāstīt visas savas privātās dzīves detaļas. Bet ir vēl kāda būtiska lieta, kāpēc to nedaru. Es gribu pasargāt savus mīļos, savu ģimeni, jo viņi jau neizvēlējās publiskas profesijas, viņi nejūtas komfortabli, ja par viņiem parādās publikācijas medijos. Viņiem tas ir lieks stress. Arī man pašai, jo pēc katras publikācijas atrodas lērums, kuriem gribas izteikt viedokli par mani, manu privāto dzīvi.

Es neslēpju patiesībā. Es sargāju, jo reizēm tas var būt arī sāpīgi. Nav patīkami, ka kāds mēģina ielīst tavā guļamistabā. Es arī nesaprotu, priekš kam tas ir vajadzīgs."

Vaicāta, vai ir kāds cilvēks, kura viedoklis ir vissvarīgākais, viņa saka – jā: "Viņu sauc Aminata. Bet man ilgi ir bijis tā, ka gribēju kādam kaut ko pierādīt. Es to nedaru, es visu, ko daru, daru vispirms priekš sevis. Es negrasos nevienu pārliecināt, cik laba esmu. Kad sapratu, ka daru priekš sevis, es sajutos brīva."

Pilnu sarunu ar Aminatu lasi TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālā "Klik"!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu