"Atvainojos tiem, kam nācās to piedzīvot kopā ar mani." Daneviča izrādes laikā saskaras ar nepatīkamu situāciju (9)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Dārta Daneviča
Dārta Daneviča Foto: TVNET/Jānis Škapars

Dailes teātra aktrise Dārta Daneviča vietnē "X" (Twitter) dalījusies ar nepatīkamu situāciju, kuru piedzīvojusi savas monoizrādes "Zēni nav meitenes" laikā.

Dārta otrdienas, 24. oktobra, vakarā rakstīja: "Šovakar monoizrādes laikā trīs reizes skaļi iezvanījās telefoni, vienu reizi tika atskaņota balss ziņa, vienu reizi ilgstoši zvanīja telefons tieši klusākajā fināla daļā, kā arī divas reizes tika skaļi risinātas sarunas. Es no sirds atvainojos tiem atbildīgajiem skatītājiem, kam nācās to piedzīvot kopā ar mani."

Aktrises ieraksts izraisījis vētru soctīklos, kur ļaudis pauž savu viedokli par savu pieredzi un uzvedību teātrī.

Daneviča izteica pateicību par ieteikumiem, taču viņai neesot ideju, kā risināt situāciju ar "trokšņainajiem skatītājiem". Viņa gan solīja ieteikumus nodot vadībai, pieminot, ka šāda skatītāju uzvedība traucē ne tikai citiem skatītājiem, bet arī aktierim.

Atgādinām, ka aktrises Dārtas Danevičas monoizrāde izved cauri kontrastējošiem galvenās varones dzīves notikumiem, tostarp piedzīvojot gan absolūtu laimes sajūtu, gan neaptveramu zaudējumu. Lugas sākotnējais stāsts ir par mīlestību un romantiku. Par iemīlēšanos godīgā, gudrā un asprātīgā vīrietī, kurš sievietei dod iespēju uzplaukt — gan kā mātei, gan darbā. Viņa ilgi nevar atrast savu vietu, bet viņš nekur viņu nesteidzina. Un, kad viņa beidzot ir atradusi savu aicinājumu kino nozarē un bērniem ir atrasts dārziņš, idiliskā ģimenes dzīve izjūk brutāli, neiedomājami sāpīgi un traģiski.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu