Marija Bērziņa par saspīlētajām attiecībām ģimenē: Šobrīd tēvs ar mani komunicē caur presi (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Marija Bērziņa un Andris Bērziņš
Marija Bērziņa un Andris Bērziņš Foto: LETA/TVNET kolāža

Aktrise Marija Bērziņa intervijā žurnālam "Santa" atklāti runā par attiecībām ar savu tēvu aktieri Andri Bērziņu. 

Šā gada septembrī Bērziņš intervijā žurnālam "Privātā Dzīve" atzina, ka viņa un meitas attiecības jau ilgu laiku ir saspīlētas - abi tikpat kā nerunā, un viņš arī nav saticis savu pusotru gadu veco mazdēlu. "Esmu sapratis, ka galvenais Marijas vecāks ir viņas māte, un es nevēlos traucēt šo mīlestības pilno savienību," toreiz sacīja Bērziņš.

Atgādinām, ka aktrises vecāki - Andris Bērziņš un Lenvija Sīle - ar skandālu izšķīrās 2013. gadā. Jau 2015. gadā aktieris apprecējās ar mākslinieci Inesi Gūtmani.

Nu aktrise izteikusies par viņas un tēva attiecībām novembra izdevumā "Santa".

"Es domāju par savu dzimtu, gan tēva pusi, gan mammas. Tajā jau ir bijušas situācijas, kad radi nav sarunājušies gadiem – bērni ar tēviem vai mātēm. Es ļoti negribu šādas attiecības. Un tas ir filozofisks jautājums – dzīve ir pārāk īsa, tēvam ir drusku vairāk gadu nekā man, lai nodarbotos ar dzīves enerģijas šķiešanu dusmām, aizvainojumam.

Es ļoti gribētu tētim apķerties un Bērziņa stilā teikt: "Mīļo tēti, beidz di*sties! Runājam normāli!"" saka Bērziņa.

Par vēlēšanos satikties - viņa uzskata, ka tas būtu iespējams tikai vienā formātā - ja viņi vispirms satiktos divatā, aci pret aci. "Kāpēc otram nedot brīvību satikt meitu vienatnē? Meita taču nav sievietes mīlestības konkurente. Šāda iespēja man nav bijusi trīs gadus. Pa telefonu pēdējoreiz runājām, šķiet, pavasarī. Šobrīd tēvs ar mani komunicē caur presi, neko no tā nav teicis man acīs, tās visas ir spekulācijas, tiek eskalēts neesošs konflikts. Neesmu ar viņu strīdējusies!" apgalvo Bērziņa.

Viņa arī atsauc atmiņā situāciju pirms dziedošo aktieru salidojuma šā gada augustā Dzintaru koncertzālē, kur tēvs ar meitu uzstājās uz vienas skatuves, bet tā arī nesatikās. "Pirms koncerta Dzintaru koncertzālē, kur piedalījās arī mans tēvs, nosarkusi producente man teica, ka viņai esot lūgts mani informēt, lai tēvam netuvojos. Es apstulbu, bet izpildīju, jo sapratu - citādi pēc tam nespēšu uzkāpt uz skatuves. Es to ļoti pārdzīvoju.

Draugi man teica: "Marija, bet tev ir jāpasaka, ka ir sāpīgi!" Ir! Sevišķi pārdzīvoju tāpēc, ka visi taču zina, cik ļoti labas attiecības mums bija."

(..) Bet es ne mirkli neesmu pārstājusi tēti mīlēt – tādu, kādu viņu pazinu. Es pieņemu viņa dzīves izvēli, ļoti novērtēju, ko pašreizējā dzīvesbiedre Inese ir darījusi mana tēta labā, lai attālinātu no viņa zaļo pūķi."

Marija gan uzskata, ka viņai un tēvam "vajadzētu iet tālāk", kā arī cer, ka viņš iepazīsies gan ar viņas dzīvesbiedru Ģirtu, gan dēliņu. "Ļoti vēlos, lai manam dēlam, kurš turklāt ir ļoti līdzīgs, būtu tāds foršs vectēvs, kāds spētu būt mans tētis."

Vairāk lasi žurnāla "Santa" novembra numurā!

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu