Metjū Perija pēdējie ieraksti sociālajos tīklos satrauc viņa fanus

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram/mattyperry4, Reuters/Scanpix / TVNET kolāža

Sestdien, 28. oktobrī, 54 gadu vecumā mūžībā devās aktieris Metjū Perijs, kuru daudzi iemīļoja, pateicoties Čandlera Binga lomai seriālā "Draugi" (Friends). Viņa nāve bija negaidīta - ārvalstu mediji ziņo, ka aktieris, iespējams, noslīcis savā burbuļvannā. Taču aktiera pēdējās nedēļas aktivitātes sociālajos tīklos daudziem šķitušas aizdomīgas.

Kamēr vēl nav publiskots aktiera oficiālais nāves cēlonis, daudzi Perija talanta cienītāji pamanījuši savādi tematiskos ierakstus viņa sociālajos tīklos dažas dienas pirms viņa nāves.

Savas dzīves pēdējās dienās Perijs savos ierakstos atsaucās uz slaveno supervaroni Betmenu.

Pirmais ieraksts tika publicēts 17. oktobrī - video, kur redzama istaba ar zvaigžņotiem griestiem un digitālu Betmena plakātu uz istabas sienām.

19. oktobrī viņš publiskoja fotogrāfiju, kur redzama Betmena emblēma un pilsētas augstceltnes fonā. “Dusiet mierīgi, šonakt pilsēta ir manās rokās." Šo ierakstu viņš pabeidza ar vārdu “Metmens”.

22. oktobrī aktieris publicēja fotogrāfiju, kur redzams uzraksts "Betmens spēlē piklbolu". Dienu vēlāk - video, kur redzama kāda roka, kas izkaisa trīs dzērvenēm līdzīgus objektus. "Tas ir tas, kas man šodien bija jāēd. Esmu Metmens." 

Arī 23. oktobrī Perijs atsaucās uz Betmena tematiku - viņš dalījās ar kadru, kur redzams izgaismots ķirbis ar iegravētu Betmena simbolu. Tajā pašā dienā Perijs publicēja video, kur redzams Mēness. 

"Vai saprotat, ko es cenšos pateikt?" teikts ierakstā.

Savā pēdējā fotogrāfijā Perijs redzams džakuzi - ārvalstu mediji vēsta, ka tā esot tā pati vieta, kur Perijs noslīcis. "Ak tad silts ūdens, kas virpuļo apkārt, liek tev justies labi? Es esmu Metmens." 

Perija talanta cienītāji komentāros pauduši bažas par aktiera veselību un norādīja, ka šāda rīcība, iespējams, bijis sauciens pēc palīdzības. Taču aktierim pietuvināti avoti izdevumam "People" norāda, ka tādā veidā viņš vienkārši izklaidējies un juties "neticami laimīgs" savā dzīvē.

Fani gan dalījušies ar savu teoriju par aktiera nāvi.

"Betmena logo projicēts uz griestiem - sauciens pēc palīdzības (gluži kā filmā/multfilmā). Betmena logo = palīdziet man (atkal). Piklbols - kaut kas notiks dienā, kas es to spēlēju. Dzērvenes = es noslīkšu, tāpat kā "The Cranberries" soliste. Ķirbis = tas notiks Halovīna laikā. Mēness = tas notiks pilnmēness laikā 28. oktobrī. Vanna = vieta, kur tas notiks."

Perijs jau iepriekš bija paudis savu mīlestību pret populāro supervaroni. Betmens pat parādās viņa grāmatas "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing" pēdējā nodaļā.

"Lai vai kas notiktu, vienkārši padomājiet: "Ko darītu Betmens?" Un dariet tieši to," ir grāmatas pēdējie vārdi.

Arī 2022. gada intervijā "GQ" aktieris jokojot sacīja, ka ir Betmens, un viņa mājā pat izveidota populārajam supervaronim veltīta istaba. 

Atgādinām, ka Perijs pasaules slavu iemantoja kā viens no 90. gadu komēdijseriāla "Draugi" (Friends) sešiem draugiem.

Perijam bija nopietnas problēmas ar narkotikām un alkoholu, un viņš neslēpa savu cīņu ar atkarībām. 

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu