FOTO UN VIDEO Metjū Perija fani noliek ziedus pie kulta seriāla "Draugi" ikoniskās mājas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

Komēdijseriāla "Draugi" fani sērās par aktiera Metjū Perija nāvi apmeklē ēku, kura tika iekļauta seriāla filmēšanā, vēsta ārvalstu mediji.

Jau gadiem tūristi dodas uz šo vietu, lai apskatītu seriālā filmēto ēku, kas atrodas Manhetenā. Lai gan komēdija pārsvarā tika uzņemta Losandželosas studijā, Griničvilidžas rajona ēkas ārpuse tika izmantota visu 10 sezonu laikā.

@nicola_cardone visiting “Friends” apartment in NYC some days ago and this was not the edit I was planning ☹️ R.I.P Matthew 💔 #matthewperry #chandler #chandlerbing #friends #friendsreunion #matthewperryedit #love #funny #tvshow #rip #nyc #newyork #travel ♬ original sound - Yan Escote

Fani publicējuši arī video, kuros redzams, kā tiek nolikti ziedi pie šīs ēkas.

@emilyvogelplease #matthewperry #rip #friends #chandlerbing #breakingnews ♬ sonido original - Sebastos Maximo

Jau vēstīts, ka ģimene, draugi un citas slavenības svētdien, 29. oktobrī, publiski pauda sēras par televīzijas komēdijseriāla "Draugi" ("Friends") varoņa Metjū Perija nāvi.

"Metjū pasaulei sagādāja tik daudz prieka. Gan kā aktieris, gan draugs," vēsta Perija ģimene. "Mums sāp sirds par mūsu mīļotā dēla un brāļa traģisko zaudējumu," minēts vēstījumā.

Ģimene paziņojumā izsaka pateicību Perija faniem par "milzīgo mīlestību".

"Tas joprojām šķiet neticami. Mēs varam teikt tikai to, ka jūtamies svētīti, ka viņš bija daļa no mūsu dzīves," vēsta "Draugi" radošās komandas pārstāvji Marta Kaufmane, Deivids Kreins un Kevins Braits.

"Draugi" komanda uzsver, ka Perijs "vienmēr bija visjautrākais, visjaukākais cilvēks ar plašu sirdi".

"Draugi" zvaigzne Henrijs Alberts Azaria, kurš komēdijseriālā tēloja Deividu, paziņojis, ka viņš un Perijs bija kā brāļi.

"Metjū bija pirmais draugs, ar kuru sadraudzējos Losandželosā, kad pārcēlos uz turieni. Man bija 21 gads, viņam bija 16," viņš vēsta.

Aktieris sestdien tika atrasts miris savās mājās Losandželosā.

Kā iespējamais nāves cēlonis minēts noslīkšana vannā.

Losandželosas Ugunsdzēsības departamenta pārstāvis ziņo, ka glābēji saņēma izsaukumu uz Perija māju saistībā ar nezināma veida "ūdens avārijas situāciju".

Raidorganizācija CNN ziņoja, ka nav aizdomu par vardarbīgu nāvi, taču šobrīd policija izmeklē notikušo.

Perijs kļuva slavens ar Čendlera Binga lomu 90. gadu populārajā komēdijseriālā "Draugi"" no 1994. līdz 2004. gadam. Seriālā atspoguļo sešu Ņujorkā dzīvojošu jaunu draugu likteņus. Čendlera tēls bija slavens ar savām sarkastiskajām frāzēm un neveiklībām. Par šo lomu viņš 2002. gadā tika nominēts "Emmy" balvai.

Seriāla pēdējo epizodi ASV noskatījās 52,5 miljoni skatītāju, kas to padarīja 21. gadsimta sākuma skatītāko seriālu.

Aktieris atklāti runājis par cīņu ar atkarībām, kas sākās 14 gadu vecumā, pirmo reizi pamēģinot alkoholu. Vēlāk viņš kļuva atkarīgs no opioīdiem, kas beidzās teju letāli 2019. gadā.

"Ārsti manai ģimenei teica, ka man ir 2% izredzes izdzīvot," 2022. gadā sacīja Perijs.

Aktieris stāstīja, ka cīņā ar alkohola un narkotiku atkarību, viņš iztērējis teju 10 miljonus ASV dolāru (aptuveni 10 miljoni eiro).

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu