"Tiktokere" Sendija nosauc neticamo summu, no kuras šķīrusies pie friziera

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Pašmāju satura veidotāja Sendija Gabriela Oficiere, kura pēc kāzām ar mīļoto sievieti fitnesa treneri Danutu Tammi piedzīvoja košas vizuālās pārvērtības, atklāj, cik viņai izmaksā friziera apmeklējums.

Šovā "Slavenības. Bez filtra" Sendija atklāj, ka viņa varētu būt biezāko matu īpašniece Rīgā. Viņa saskārusies ar situāciju, kad frizieris aicina palīgā kolēģi un divatā žāvē matus.

Dāmas aizrunājās arī par savu dārgāko friziera apmeklējumu.

“Atceries, mēs bijām frizētavā, kad man tikai izbalināja saknes. Toreiz rēķins bija 450 – par abām kopā. Tas vēl bija 2018. gads – iedomājies, cik tagad tas maksātu. Es domāju, ka viņi paprasītu visus 600,” prāto Sendija.

Jau ziņots, ka viņa nesen no blondīnes kļuva par rudmati.

Atgādinām, ka par Latvijas slavenāko sieviešu pārīti dēvētās Sendija un Danute nosvinēja kāzas septembra vidū Latvijā, bet pēc tam devās uz Dānijas galvaspilsētu Kopenhāgenu, kur oficiāli salaulājās, jo Latvijā neatzīst viendzimuma laulības.

Sendija un Danute ir attiecībās sešus gadus. "Sākumā bijām labākās draudzenes. Tad pamazām sākām viena otrai pakārtoties. Līdz jūtas pārņēma veselo saprātu un konstatējām, ka bez otras nevaram dzīvot," reiz sacīja Sendija.

Iepriekš viņas bijušas attiecībās ar vīriešiem.

Vairāk skaties 1188.lv!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu