"Jūtu atvieglojumu, ka tu esi mierā." Metjū Perija bijusī līgava komentē viņa pēkšņo nāvi

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: SIPA/SCANPIX, mollyhurwitz/instagram

Pāragri mirušā aktiera Metjū Perija bijusī līgava Mollija Hurvica sociālajos tīklos dalījusies ar ierakstu, kur atskatās uz abu attiecībām. 

"Viņam patiktu, ka pasaule runā par to, cik talantīgs viņš bija. Un viņš tiešām bija ļoti talantīgs. Tuvojoties seriāla "Draugi" atkalapvienošanai, mēs kopā to vēlreiz noskatījāmies.

“Velns, es biju tik labs! Redzi, ko es tur izdarīju?”

Mēs pārtinām un pētījām ainas. Mūsu cieņa pret labu humoru ir kaut kas, kas mūs saistīja. Būt kopā ar viņu, kad viņš no jauna atklāja savu spožumu, bija maģiski," raksta Hurvica.

Viņa turpina: "Bet es pazinu šo vīrieti arī pavisam citādākā veidā. Lai gan es viņu mīlēju vairāk, nekā varēju aptvert, viņš bija sarežģīts un izraisīja tādas sāpes, kādas es nekad nebiju pazinusi. Neviens manā pieaugušo dzīvē nav atstājis tik dziļu iespaidu kā Metjū Lengfords Perijs. Es esmu ārkārtīgi pateicīga par to, par visu, ko es mācījos no mūsu attiecībām."

Viņa arī piemin "Al Anon" - "nenovērtējamu resursu tiem, kuri mīl kādu, kurš cīnās ar šo postošo slimību", liekot noprast, ka viņa runā par Perija atkarībām. 

"Metij, es jūtu atvieglojumu, ka tu esi mierā," nobeigumā raksta Mollija. 

Atgādinām, ka abi sāka attiecības 2018. gadā un 2020. gada novembrī paziņoja par saderināšanos.

Tolaik Perijs nodēvēja Hurvicu par "lieliskāko sievieti uz šīs planētas".

2021. gadā kļuva zināms, ka abu ceļi šķīrušies. "Dažreiz lietas vienkārši nestrādā, un šī ir viena no tām. Es vēlu Mollijai visu to labāko," bija teikts aktiera paziņojumā.

Atgādinām, ka aktieris sestdien tika atrasts miris savās mājās Losandželosā. Kā iespējamais nāves cēlonis minēts noslīkšana džakuzi.

Perijs pasaules slavu iemantoja kā viens no 90. gadu komēdijseriāla "Draugi" (Friends) sešiem draugiem.

Aktierim bija nopietnas problēmas ar narkotikām un alkoholu, un viņš neslēpa savu cīņu ar atkarībām.

CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu