Šodienas redaktors:
Krista Garanča

"Slavenības uz oglēm" Felipe Gabriels atklāj bēdīgu pieredzi ar latviešu auksto zupu

Katram no mums ir savas mīļākās receptes, bet interesanti, kādus ēdienus iecienījuši sabiedrībā pazīstami ļaudīs? Šoreiz TVNET rubrikā "Slavenības uz oglēm" kopā ar sociālo tīklu slavenību Felipi Gabrielu Ksavjēru gatavosim fikso tomātu-turku zirņu zupu ar tunci un grilētām ķiplokmaizītēm.

Šo ir supervienkāršo, gardo zupu un kraukšķīgas ķiplokmaizītes var pagatavot vien 20 minūšu laikā!

Felipe un Ieva gatavošanai izmantoja konservētu tunci, konservētus tomātus un turku zirņus, kokosriekstu pienu, dārzeņus, garšaugus, garšvielas, maizi un olīveļļu.

Slavenības uz oglēm: Felipe Gabriels
Slavenības uz oglēm: Felipe Gabriels Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA

Vispirms katliņā uzkarsētā eļļā tika apcepti sasmalcinātie dārzeņi, pēcāk tiem pievienojot turku zirņus, sablendētus konservētos tomātus, ūdeni, kokospienu, konservēto tunci un garšvielas. 

Slavenības uz oglēm: Felipe Gabriels
Slavenības uz oglēm: Felipe Gabriels Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA

Kamēr zupa vārījās, Felipe ar Ievu pagatavoja zeltainas ķiplokmaizītes, apbrūninot tās "Tefal" grilā. Tad atlika tikai saliet zupu šķīvjos, pārkaisīt ar kapātiem zaļumiem un nobaudīt, piekožot ķiplokmaizītes.

Slavenības uz oglēm: Felipe Gabriels
Slavenības uz oglēm: Felipe Gabriels Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA

Šeit atradīsi fiksās tunča–tomātu–turku zirņu zupas recepti, bet, lai uzzinātu, kādi ir Felipes Gabriela mīļākie ēdieni, kādi bija viņa iespaidi, pirmo reizi nogaršojot latviešu auksto zupu, un kā viņam veicās virtuvē, noskaties video.

Foto: Felipe Gabriels Ksavjērs gatavo fikso tomātu-turku zirņu zupu ar tunci un grilētām ķiplokmaizītēm.

Raidījums tapis sadarbībā ar "Betsafe Sports".

Uz augšu