"Drusku jūtos Lindai tagad parādā..." Hosams Abu Meri pirmo reizi komentē sievas aiziešanu no LTV (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Pēc tam, kad veselības ministra amatā stājās Hosams Abu Meri (JV), viņa sievai Lindai Abu Meri nācās aiziet no darba Latvijas Televīzijā. Lai arī Linda ir izteikusies, ka nejūtas apdalīta, nu Hosams sniedzis savu komentāru. 

Intervijā žurnālam "Ieva" Abu Meri norāda, ka par savu darbu mājās nerunā. Neraugoties uz to, Linda ir visatbalstošākais cilvēks viņa dzīvē. "Esam kopā piecus gadus, Linda ir žurnāliste, bet viņa tik daudzas lietas par manu darbu nav zinājusi un nezina, lai gan cilvēki tam netic. Es mājās par darbu nerunāju, sievai par saviem lēmumiem nestāstu. Un tā ir no pirmās dienas, kopš dzīvojam kopā," atklāj Abu Meri.

Vaicāts, vai tādā veidā viņu pasargā, Abu Meri atbild apstiprinoši. "Lai viņai nekad nevajadzētu justies atbildīgai par kaut kādu informāciju... Jo mēs taču visi runājamies ar citiem, mums ir draugi, un var gadīties arī kaut ko nejauši pateikt. Kad Linda vēl strādāja televīzijā, no manis viņa nekad neko neuzzināja un par manām gaitām kaut kur izlasīja tikai nākamajā dienā."

Komentējot Lindas aiziešanu no televīzijas, viņš saka: "Protams, bija sāpīgi, ka viņa aizgāja no televīzijas, - Linda mīlēja savu darbu, bet viņa mani atbalstīja, kad kļuvu par ministru, un teica: "Tas ir nepieciešams ne tikai tev, bet arī Latvijai! Caur tevi es savu darbu redzēšu tādā veidā, ka - ja tev izdosies ko mainīt šajā sistēmā, tad es jutīšos tā, it kā mēs ar tevi to būtu izdarījuši kopā!" Viņa ir tāds cilvēks!

Protams, man ir sāpīgi, drusku jūtos Lindai tagad parādā, bet viņa man pārliecinoši saka, ka man tā nav jājūtas."

Abu Meri arī atklāj, ka Linda bija fiziski nogurusi no darba ritma. "Pirmo reizi mūsu kopdzīvē ir tā, ka pamostos un katru dienu sieva man ir blakus! Abi kopā arī ejam gulēt, iepriekš vakaros bija tā - es gribu aprunāties, bet viņai jau acis krīt ciet. Tagad esmu ar cilvēku, kas jūtas labi, nav noguris."

Par Lindas jauno ikdienu ministrs saka: "Linda katru dienu sporto, lasa, iet ciemos un dara citas lietas, ko ilgu laiku nebija darījusi. Lai atpūšas! Taču Lindai jau ir vairāki darba piedāvājumi. Viņai ir mērķi, talants. Kad gribēs - lai iet un dara, atbalstīšu visā!" 

Atgādinām, ka Hosams un Linda iepazinās 2013. gadā, bet "saskatījās" 2017. gada nogalē intervijas laikā "Rīta panorāmā". 2019. gada augustā viņi kļuva par precētu pāri. Hosamam šīs ir trešās laulības, bet Lindai - pirmās.

Jau ziņots, ka Linda Abu Meri "Rīta panorāmā" bija vairāk nekā deviņus gadus. Viņas vietā nu stājusies jauna seja

Vairāk lasi žurnāla "Ieva" 1. novembra numurā!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu