28 gadus vecā ukraiņu influencere Stužuka veikusi vairākas plastiskās operācijas (6)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Sofija Stužuka/Telegram

Ukraiņu influencere Sofija Stužuka ar vīru rīdzinieku Antonu Ļevdanski un bērniem jau kādu laiku uzturas Turcijā. Nu viņa saviem sekotājiem atklāj, ka pavisam nesen likusies zem skalpeļa, lai izlabotu iepriekš veikto plastisko operāciju sekas. 

Stužuka veikusi vairākas plastiskās operācijas - uzlabojusi degunu, acu plakstiņus, un veikusi citus sejas uzlabojumus.

Paziņojumu par jaunumiem viņa iesāka šādi: "Pārtaisīju visu seju 28 gadu vecumā." Lai gan šobrīd seja ir pietūkusi, Sofija pauž, ka patiesībā izmaiņas esot nelielas. "Patiesībā ir nelielas izmaiņas, kuras mēs drīz redzēsim, jo ​​viss šis skaistums tiks noņemts un pietūkums pazudīs."

Foto: Sofija Stužuka/Telegram

Viņa solīja par operācijām pastāstīt vairāk, publiskojot video atskatu savos soctīklos.

Nepilnu nedēļu pēc operācijas viņa ar ģimeni bauda silto laiku Turcijā, publiskojot ikdienas ainiņas savos soctīklos. 

Influencere jau pauž sajūsmu par operāciju rezultātu, viņa šoreiz rūpīgi esot izvēlējusies ķirurgu, jo iepriekš nav bijusi apmierināta ar rezultātu. Šīs operācijas bijušas pārdomātas, ar mērķi izlabot iepriekš veikto plastisko operāciju sekas.

Sofija arī skaidroja saviem sekotājiem, ka vēlme pilnveidot savu izskatu nebūt nav tāpēc, ka viņa sevi nepieņemtu tāda, kāda ir. "Es pieņemu un nenoliedzu savu degunu, tādu, kādu man deva Dievs. Arī krūtis pieņēmu, kādas man bija pēc trešā bērna. Pieņemu un nenoliedzu savus skumjos plakstiņus. Es pieņemu visu, kā tas bija no dabas, tieši tāpēc es arī pieņemu savu vēlēšanos mainīties," tā Stužuka.

Viņa minēja, ka šīs noteikti nav pēdējās plastiskās operācijas.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu