FOTO Grupa “Astro’n’out” aizvadījusi iespaidīgu lielkoncertu "Arēnā Rīga"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Krists Luhaers

Savu pirmo arēnas solokoncertu grupa “Astro'n'out” svinēja piektdienas, 3. novembra vakarā, pulcējot vairākus tūkstošus skatītāju.

Svinot jaunā albuma “777” iznākšanu un skaistu kopā būšanu, grupa “Astro'n'out” piektdien sagaidīja savu gada centrālo notikumu – koncertu "Arēnā Rīga". Dienu pēc koncerta grupa turpina saņemt skatītāju vēstules un komentārus, kas pauž sajūsmu un pateicību par piedzīvoto arēnā. “Astro'n'out” vēlas pateikties visiem saviem skatītājiem, kas bija klātesoši "Arēnā Rīga" un kopā radīja neaizmirstamus svētkus, kas paliks atmiņā vēl ilgu laiku.

“Astro'n'out” Arēnā Rīga uzstājās ar vairāk nekā divus stundu garu koncertšovu, bet pirms galvenajiem māksliniekiem uz skatuves kāpa mūziķe Elizabete Gaile un hiphopa mākslinieks Fiņķis. Grupai “Astro'n'out” uz iespaidīgās skatuves, kuras idejas autors ir mākslinieks Artūrs Analts, pievienojās arī draugi: Shipsea, fonds Viegli ar solistiem Renāru Kauperu un Jāni Holšteinu-Upmani (Goran Gora), kā arī grupas nozīmīgāko mūzikas albumu producentu – Rūdolfa Budzes un Anda Ansona – muzikālā apvienība “Bandmaster”.

"Astro’n’out" kā galvenokārt popgrupa dibināta 2003. gadā Rīgā. Plašāku atpazīstamību ieguvusi ar dziesmu “Daļa Rīgas”. "Astro’n’out" ir radījuši vairākus radiohitus: “Gravitātei nē”, “Tici sev”, “Dejot trakāk”, “Multivitamīnu multipaka” un daudzus citus.

Grupā muzicē Māra Upmane-Holšteine (vokāls), Juris Kalnišs (ģitāra, elektronikas), Mārtiņš Elerts (ģitāra, elektronikas), Toms Poišs (bass), Mārtiņš Opmanis (bungas).

"Astro’n’out" ir sarakstījuši mūziku vairākām filmām: dokumentālajai filmai “Rīga, Mana Rīga”, sociālajām filmām “No cita skatupunkta”, “Nestāstāmie stāsti”, īsfilmai “Sūnas aug ziemeļu pusē”. Piedalījušies dažādās labdarības akcijās, tostarp, Latvijas Radio 5 rīkotajā maratonā "Dod Pieci!", LNT “Eņģeļi pār Latviju”, Valsts asinsdonoru centra pateicības koncertā, Lielajā talkā. Apvienība iestājas par veselīgu dzīvesveidu, kalpojuši par vēstnešiem Veselības ministrijas iniciētajai kampaņai pret pasīvo smēķēšanu “Izvairies no smēķētāja!”, aktīvi atbalsta dažādas jauniešu organizētas iniciatīvas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu