Dumburs lomas dēļ zaudējis 15 kilogramus

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kadrs no filmas "Elpot zem ūdens"
Kadrs no filmas "Elpot zem ūdens" Foto: publicitātes

Lai atainotu narkomāna cīņu ar atkarību, aktieris Kaspars Dumburs ļāvies vizuālām pārvērtībām. 

Dumburs, kurš režisora Ronalda Mežmača filmā "Elpot zem ūdens" atveido narkomānu Raiti, pārvērties līdz nepazīšanai – viņš šķīries no garajiem matiem un zaudējis 15 kilogramus svara.

"Es mērķtiecīgi tievēju. Lai nodzītu visus tauciņus, veicu kardiotreniņus – minos garus gabalus ar velosipēdu. Badojos. Pārtiku no ļoti mazām ēdiena devām, ēdu gandrīz tikai griķus un salātus. Man mašīnā gan vienmēr līdzi bija rieksti vai rozīnes, kurus mazliet iegrauzu," izdevumam "Privātā Dzīve" atklāj aktieris. 

"Šaubos, vai skatītāji spētu manam varonim noticēt, ja viņš izskatītos tāds, kāds es tolaik biju ikdienā," spriež Dumburs.

Jau ziņots, ka filma pirmizrādi piedzīvos 9. novembrī. "Elpot zem ūdens" ir mūsdienīgs stāsts par narkomānu Raiti, kurš ir iestrēdzis atkarības ritenī un nespēj tikt no tā ārā. Raitis ir nozadzis narkotiku saini un cenšas to pārdot, riskējot ar visu, tostarp līdzcilvēkiem. Vienlaikus viņš cenšas izveidot attiecības ar jauniepazīto oficianti Janu un viņas desmitgadīgo meitu. Balansējot starp pretrunīgajiem dzīvesveidiem, narkomānija ved Raiti dziļāk negodībā, neuzticībā un dzīves nevadāmībā.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 7. novembra numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu