Laura Groza atklāti par šķiršanos no pirmā vīra

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Laura Groza
Laura Groza Foto: Lita Millere/LETA

Režisore Laura Groza, kura pērn otrreiz apprecējās ar bundzinieku Rūdolfu Dankfeldu, intervijā žurnālam "Ieva" stāsta par liktenīgo iepazīšanos un šķiršanos no pirmā vīra.

Vaicāta, kā viens otru atrada, Groza saka: "Viņš atrada mani. Vairākkārt nāca sapazīties, bet es viņu nepamanīju. Kad beidzās iepriekšējās attiecības, es viņu atkal ieraudzīju."

Uz jautājumu, kas viņai ir svarīgs vīrietī, viņa atklāj: "Lai viņš ir seksīgs. Bet, godīgi sakot, vispirms mani pievelk enerģētika, kas man arī rada vai nerada seksīgumu. Ja sākas saruna, es piecu minūšu laikā saprotu, vai gribu vēl piecas minūtes turpināt.

Svarīgi, lai vīrietis kaut ko grib, - sākot ar to, ka viņš grib iekarot mani, beidzot ar to, ka grib iekarot un padarīt veiksmīgu savu dzīvi.

Līdz ar to arī mana dzīve būs veiksmīga."

Režisore uzsver, ka par savu dzīvi diezgan labi var parūpēties pati, bet viņai ir svarīgi, lai to var arī cilvēks, ar kuru viņa dzīvo kopā, - tad viņi viens otru iedvesmo.

"Ja viņš blakus nīkuļo, es ar tādu cilvēku nevaru dzīvot, tas mani velk uz leju, un tad man ir jāaiziet," uzsver Laura.

Komentējot šķiršanos no bijušā vīra, Rīgas cirka radošā direktora Mārtiņa Ķibera, viņa ir lakoniska: "Mēs izšķīrāmies, jo kopā vairs nevarējām palikt. Tā vairs nevajadzēja dzīvot."

Atgādinām, ka par Ķiberu šķiršanos kļuva zināms 2020. gada novembrī. Abi laulība ilga astoņus gadus. 2022. gada septembrī Groza apprecējās ar bundzinieku Rūdolfu Dankfeldu. Arī Ķibers vēlreiz apprecējies - viņa sieva ir dizainere un uzņēmēja Aija Ķibere (iepriekš Briede).

Vairāk lasi žurnāla "Ieva" 8. novembra numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu