FOTO Jana Bruka publisko mīlīgu bērnības dienu foto

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
"Kokteilis ar slavenību" viesos Jana Bruka
"Kokteilis ar slavenību" viesos Jana Bruka Foto: Jānis Škapars/TVNET

Influencere Jana Bruka (Yana Bruk) vietnē "Instagram" dalījusies ar vēstījumu par bērnības sapņiem. Aizdomājoties par to, par ko vēlējusies kļūt bērnībā, Jana dalījusies arī ar savu bērnības bildi.

Viņa raksta: "Par ko tu sapņoji kļūt bērnībā? Es sapņoju kļūt par mākslinieci… man ļoti patika zīmēt, un man nebija ne jausmas, kā par tādu kļūt, cik tas maksā un cik pelna mākslinieks."

Foto: yanaabruk/ Instagram

Bērnībā es daudz laika pavadīju laukos. Mūs ar māsu parasti atstāja pie omes uz visu vasaru. Mežs, upe, karstums, rejošs suns pagalmā, un es vakarā skrienu uz mājām pa atdzisušo zemi. Skrienu un sapņoju… Sapņoju un sapņoju, ka kādreiz izaugšu un kļūšu par sevi.

Ir tik apbrīnojami apzināties, ka esmu radījusi sevi no saviem sapņiem."

Nesenā intervijā TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālam "Klik" Jana atklāja, ka sekojusi savam bērnības sapnim un ieguvusi arī augstāko izglītību - profesionālo bakalaura grādu kā interjera dizainere.

Savā profesijā gan viņa nestrādā, un tam par iemeslu ir straujā popularitāte soctīklos. "Es vienkārši sapratu, ka man šādi patīk labāk. Bet es neizslēdzu, ka kādudien savu izglītību likšu lietā arī praksē. Esmu māksliniece. Es to protu, tikai šobrīd man mediji un reklāmas interesē vairāk. Un arī mans "Instagram" konts ir māksla."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu