Kaspars Dumburs pirmo reizi runā par savām attiecībām ar krievu modeli

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Dumburs un Alisa Ontensone
Kaspars Dumburs un Alisa Ontensone Foto: LETA, publicitātes / TVNET kolāža

Viens no šā brīža pieprasītākajiem aktieriem Kaspars Dumburs, viesojoties Dž. Dž. Džilindžera "YouTube" raidījumā "Dž. Spot", atklāti runā par attiecībām ar Sanktpēterburgā dzimušo modeli un arhitekti Alisu Ontensoni.

Dumburs atklāj, ka ievērojis Alisu populārā iepazīšanās vietnē. "Nopirku mašīnu, es tajā brīdī biju brīvs, aktīvs heteroseksuāls vīrietis, un es nokačāju "Tinder". Es kaut ko tur svaipoju, un skatos, aha... Viņa bija atstājusi savu "Instagram" vārdu."

Abi sākuši saraksti un jau nākamajā dienā satikušies. "Mēs satikāmies, pastaigājāmies, un tā mēs mēnesi staigājām, runājāmies..." 

Viņš stāsta, ka šī ir viņa pirmā kopdzīve ar sievieti un tieši Alisa bijusi iniciatore tai. Tāpat šī viņam ir pirmā attiecību pieredze, kad otrā pusīte arī ir no mākslas pasaules.

Dumburs atklāj, ka viņa mīļotā darbojas kā modele, bet pēc pamatnodarbošanās ir arhitekte, kuru interesē scenogrāfija. Viņa nupat veidoja scenogrāfiju "Amoralles" modes skatei Rīgas Modes nedēļas ietvaros.  

Foto: "Amoralle" Rīgas modes nedēļā

Dumburs neslēpj, ka iepriekš sāpinājis sievietes.

"Narciss, egoists, lietoju, pazudu, cieta manis dēļ cilvēki, attiecības, man nevarēja uzticēties!" par pagātni saka Dumburs. Nu viņš ir mainījies un, pēc paša vārdiem, kļuvis "mazāk disfunkcionāls".

"Man ir veselīgākās attiecības, kādas man jebkad dzīvē ir bijušas. Tā ir lielākā dāvana man no Kosmosa," tā aktieris.

Kāzas gan pagaidām nav abu plānos, taču aktieris vēlas bērnus. Šobrīd gan abi apspriež kaķa iegādāšanos. 

Vairāk skaties video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu