Iknedēļas Latvijas straumēšanas tops ir klāt: "Singapūras satīns" saglabā pozīcijas un debija "Astro'n'out"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

“Zelta Mikrofons” un portāls TVNET piedāvā iknedēļas topu “Straumētākais ieraksts ar ELEKTRUM”, kurā apkopo dziesmas un albumus, ko mūzikas straumēšanas vietnēs internetā iecienījuši Latvijas klausītāji. 45. nedēļas topa trīs jaunpienācēji meklējami albumu sadaļā.

Latviešu topa līderu trijnieks ir palicis nemainīgs kā singlu, tā arī albumu sadaļā. Singlu sadaļā dominē “Singapūras Satīns” - viņi aizņēmuši topa trijnieku un dziesma “Stulbs un bīstams” ierindojusies septītajā vietā. Grupas jaunākais albums “Super” joprojām ir visvairāk klausītākais latviešu albums, bet “Stonks” ir sestajā vietā.

Otrajā vietā latviešu albumu topā ir “Fianchetto” - Wiesuļa un sangvn albums. Singlu topā ir divas viņu dziesmas - “Ko Tā?” ir astotajā, bet “Itālija” devītajā vietā. Savukārt trešie albumu topā ar “goda vards cetri” ir MSencis un Grandmasters Neons, savukārt viņu šīs vasaras albums “Godavārd5” ir devītais klausītākais, bet singls “Pie***t seju” ir desmitajā pozīcijā.

Foto: publicitātes

Pēc koncerta Arēnā Rīga albumu topā debitē arī “Astro'n'out” jaunākais ieraksts “777”. Šajā albumā ir divpadsmit dziesmas, tajā skaitā tādi singli kā “Manifestē”, “Ilgošanās zvani”, “Ielīmēts” kopā ar Goran Gora. “Astro'n'out” koncerta viesis bija Fiņķis, kuram pašam novembra beigās būs divi “lielākie mazie” koncerti VEF kvartālā. Fiņķa albums “Tāds slinkums” šoreiz ir desmitais klausītākais, savukārt dziesma “Raķešu Zinātne” kopā ar Patrishu singlu topā ir ceturtajā vietā.

Foto: publicitātes

Apvienotajā singlu topā trijnieks ir nemainīgs: pirmā ir Kenja Greisa ar “Strangers”, otrā - Teita Makreja ar “greedy”, bet trešajā vietā ir Doja Cat ar “Paint The Town Red”. Jaunums - dienvidkorejiešu mūziķis Čons Čonguks (Jung Kook) ar “Standing Next to You” atrodams devītajā vietā. Savukārt Čona novembra sākumā izdotais debijas albums “GOLDEN” 45.nedēļā ir pirmajā vietā apvienotajā albumu topā. Albumā ir vienpadsmit dziesmas, kurās piedalās dažādi viesi, tajā skaitā reperis Džeks Harlovs, elektroniskā mūzikas grupa “Major Lazer”, DJ Snake un citi.

Foto: publicitātes

Albumu topā jaunums ir arī Friendly Thug 52 NGG albums “Cristoforo Colombo” - šajā nedēļā tas ir otrais straumētākais. Savukārt trešajā vietā ir mūzikas producents Aarne ar albumu “AA Language 2”. No latviešiem kombinētajā topā iekļuvis “Singapūras Satīna” albums “Super” - ceturtais, kā arī Wiesuļa un sangvn “Fianchetto” ir desmitajā vietā.

Foto: publicitātes

Runājot par gaidāmajiem ierakstiem, 11. novembrī jaunu, kopā ar producentu 181h radītu albumu “Melnezera grāmata” izdeva reperis ansis, bet tas straumēšanas vietnēs būs pieejams tikai novembra beigās.

16. novembrī jaunu albumu izdos repa apvienība “Kreisais krasts”. Straumēšanas topā gaidām Džeka Harlova singlu “Lovin On Me”, kas šobrīd piedzīvo aktualitāti. Jaunu singlu “Your Blood” izdevusi arī norvēģu altpopa sensācija Aurora.

Tuvākā laikā gaidāmas arī Boba Dilana, “Daft Punk” labāko darbu izlases un arī jauns Dollijas Pārtones albums.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu