VIDEO NBA spēles pārtraukumā izskan "Rīga dimd"

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Pirmdien, 13. novembrī, jauniešu koris "Kamēr..." uzstājās latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa pārstāvētās Bostonas "Celtics" komandas spēles puslaika pārtraukumā. Šī uzstāšanās kļuvusi par interneta hitu.

Latvijas jauniešu koris "Kamēr…" sniedza nelielu koncertu "TD Garden" arēnā sanākušajiem līdzjutējiem. 

Vietnē "X" (Twitter) publiskots video, kur koris izpilda dziesmu "Rīga dimd".

"Celtics" pirmdien (otrdien pulksten 2.30 pēc Latvijas laika) Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā "TD Garden" arēnā tikās ar Ņujorkas "Knicks" komandu, kas Porziņģim bija pirmā pieturvieta viņa NBA karjerā.

Latvijas basketbola zvaigzne uzvarā pār Ņujorkas "Knicks" (114:98) guva 21 punktu. 

Porziņģis laukumā pavadītajās 33 minūtēs un 26 sekundēs realizēja trīs no sešiem tālmetieniem, četrus no pieciem divpunktu metieniem un visus četrus soda metienus. Viņa kontā bija arī sešas atlēkušās bumbas, trīs rezultatīvas piespēles, viens bloķēts metiens, viena kļūda un piecas personīgās piezīmes.

Viens no Latvijas labākajiem koriem "Kamēr..." šobrīd atrodas turnejā ASV.  Koris koncertturnejā ASV sniedza priekšnesumu arī Latvijas kandidatūras ANO Drošības padomē prezentācijas pasākumā Ņujorkā un uzstājās ar koncertu Kenedija centra Tūkstošgades koncertzālē Vašingtonā. Tāpat koris "Kamēr..." sniedzis koncertus latviešu draudzēm visās trijās pilsētās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu