Dziedātāja Kesija apsūdz reperi un bijušo draugu Didiju seksuālā vardarbībā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Amerikāņu R&B dziedātāja Kesija (Cassie) apsūdz savu bijušo draugu un reperi Šonu "Didiju" Kombsu (Sean "Diddy" Combs) izvarošanā un citos seksuāla rakstura noziegumos, vēsta BBC. 

Didija (54) bijusī draudzene, 37 gadus vecā Kesija (īstajā vārdā Kasandra Ventura) apgalvo, ka viņa desmit gadus ir bijusi ieslodzīta ļaunprātīgas izmantošanas un vardarbības ciklā.

Didijs to noraida, apsūdzot dziedātāju izspiešanas mēģinājumā.

Viņa advokāts sacīja, ka izskanējušie apgalvojumi ir "aizvainojoši un nežēlīgi".

Kesija apgalvo, ka repa producents viņu izvarojis un sitis vairāk nekā 10 gadu garumā, sākot no brīža, kad viņai bija 19 un viņam bija 37 gadi. 

"Pēc gadiem ilga klusuma un tumsas es beidzot esmu gatava izstāstīt savu stāstu," teikts Kesijas paziņojumā. 

Prasībā iekļauti vairāki detalizēti apraksti par vardarbību, kas, pēc viņas teiktā, notika pēc tam, kad viņa 2005. gadā iepazinās ar reperi.

Sūdzībā teikts, ka Kombsa kungs sadarbojies ar Kesiju ierakstu kompānijā "Bad Boy Records" un "pavedināja neaizsargāto Venturas kundzi uz narkotikām un alkoholu, liekot viņai iekrist bīstamās atkarībās, kas kontrolēja viņas dzīvi".

Prasībā Didijs tiek raksturots kā "sērijveida varmāka ģimenē, kurš regulāri sita un spārdīja Venturas kundzi, atstājot zilumus zem acīm, nobrāzumus un asinis".

Tāpat dziedātāja apgalvo, ka pēc tam, kad viņa 2018. gadā mēģināja izbeigt abu attiecības, Kombss ar varu iekļuvis viņas mājā un viņu izvarojis.

Viņu profesionālās attiecības ilga līdz 2019. gadam.

Savā paziņojumā Ventura sacīja, ka ir gatava "runāt savā vārdā un citu sieviešu vārdā, kuras saskaras ar vardarbību savās attiecībās".

Kombsa advokāts sacīja, ka Venturas kundze pieprasījusi kompensāciju 30 miljonu ASV dolāru (27,7 miljonus eiro) apmērā, "draudot uzrakstīt postošu grāmatu par viņu attiecībām".

Kesija 2000. gadu sākumā izdeva vairākus hitus, tostarp dziesmas, kurās piedalījās Didijs.

Viņas slavenākās dziesmas ietver "Me & U" un "Long Way to Go".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu