Reiniki un Ričijs Rū Latvijas svētkos dāvina dziesmu "Dārgākā dāvana"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Reiniki un Ričijs Rū Latvijas svētkos dāvina dziesmu “Dārgākā dāvana”
Reiniki un Ričijs Rū Latvijas svētkos dāvina dziesmu “Dārgākā dāvana” Foto: Publicitātes foto

Sveicot Latviju 105. dzimšanas dienā, mūziķis Lauris Reiniks un projekta "Ričijs Rū" radītāja Rūta Reinika-Preisa radio klausītājiem piedāvā dziesmu "Dārgākā dāvana". Šis sirsnīgais duets ir arī Laura un Rūtas atkaltikšanās kopīgā dziesmā pēc dziesmas "Es esmu tev dzīslās", kas iznāca 2009. gadā.

Foto: Koncerts "Ričijs Rū 2/Ceļojums uz Āfriku" VEF Kultūras pilī

"Dārgākā dāvana" ir dziesma no "Ričijs Rū rīko koncertu 2" albuma un izrādes.

"Tā mums ir viena no mīļākajām, jo māca bērniem un atgādina pieaugušajiem, cik liela nozīme ir īstajiem cilvēkiem mūsu dzīvē un, kas ir tā dārgākā dāvana, ko varam saņemt, sargāt un glabāt savā sirdī. Mums tā ir arī mūsu mīļā zeme Latvija, ko jāmīl un jāciena. Gribētos novēlēt, lai mēs Latvijā mazāk kašķējamies, bet esam viens otram vairāk draugi, kas viens otru atbalsta un uz kuriem var vienmēr paļauties. Tikai tā mēs būsim stipri un spēsim nosargāt mūsu visu dārgāko dāvanu- Latviju", stāsta Lauris Reiniks.

Šajā rudenī bērnu un vecāku iemīļotais varonis Ričijs Rū turpina savu izpārdoto Latvijas tūri ar koncertizrādi "Ričijs Rū 2 - ceļojums uz Āfriku", bet jau decembrī skatītāji tiks iepriecināti arī ar īpašo koncertšovu "Ričijs Rū Ziemassvētkos".

Kā zināms, šī gada sākumā dziesmu albums "Ričijs Rū rīko koncertu" saņēma prestižo Platīna disku, interaktīvā grāmata atzīta par gada grāmatu bērniem Rīgā, kā arī drīzumā saņems AKKA/LAA piešķirto "Bezgalības bavu". Šobrīd lācēna jaunajiem piedzīvojumiem un dziesmām var sekot līdzi gan TV pasakās platformā Tet+, grāmatā un albumā "Ričijs Rū rīko koncertu 2", YouTube, kā arī koncertizrādēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu