Džilindžers uzskata, ka šovi ļaunprātīgi izmanto Magoni (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Šovu zvaigzne Magone Liedeskalna (iepriekš Burka), viesojoties Dž. Dž. Džilindžera raidījumā "Dž. Spot", atspēkoja režisora pausto, ka šovs "Slavenības. Bez filtra" viņu izmantojot.

"Redzi, nē, es tā neteikšu. Kāpēc izmanto! Tā ir mana vieta, kur būt, un es par to esmu pateicīga. Vienam bērnam jāmaksā alimenti, trīs bērni jāuztur pašai, nu tad ar ko man to visu darīt," teic Magone.

Džilindžers precizē, vai dalība šovā ir arī finansiāls ienākums. "Protams, un visi to saprot, ka kaut kā cilvēkam ir jādzīvo un jāstrādā." Magone arī uzsver, ka šovā gūtā atpazīstamība sniedz arī dažādas iespējas. "Līdz ar to, darot šo, paralēli varu darīt vēl visu ko." Kā piemēru viņa min reklāmu sadarbības un pasākumu vadīšanu.

Džilindžers Magonei skaidro, ka, vairākas dienas pavadot, skatoties šova epizodes, viņaprāt, daudzas no tām nav Magonei glaimojošas. "Tu ļauj viņiem to izmantot, jo viņiem tas ir inčīgi. Varbūt kaut kādā ziņā ekskluzīvi, bet tu aiz savas kaut kādos brīžos neapķērības, patiesuma un īstuma tu piedāvā viņiem šo saturu, kas nerunā tev par labu."

"Un atkal es teikšu, kas mani zina vai kuriem es interesēju personīgi, man uzraksta, atnāk, iepazīstas, tiem ir vērtējums un sava pieredze. Par pārējiem man principā ir vienalga. Ja mani nīst, neieredz, apņirdz, lai viņi to dara. Es domāju par to, ko manam bērnam dot vakariņās vai kā lai es savai nelaimīgajai ēkai nomainu jumtu."

Džilindžers deva Magonei padomu - padomāt par to, ka ir lietas, ko, iespējams, nevajadzētu rādīt.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu