"Čipsis un Dullais" atgādina par gaidāmo lielkoncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Pēc nedēļas, 1. decembrī, koncertzālē "Palladium Rīga" duets “Čipsis un Dullais” pulcēs draugus un latviešu romantiskās mūzikas cienītājus uz savu līdz šim lielāko grupas koncertu, kas vienlaikus būs arī svinības par godu dziesmu izlases "Zelta večuki" iznākšanai vinila formātā.

Trešdienas vakarā ar sirsnīgām sarunām intīmi romantiskā gaisotnē kultūras namā “Atmoda” dueta Čipsis un Dullais dalībnieki, cienājot klātesošos ar šerbetu un pomelo, stāstīja klātesošajiem par gaidāmo koncertu, labāko dziesmu izlases izdošanu vinila formātā un nākotnes plāniem.

“Esam gatavi savam līdz šim lielākajam muzikālajam izaicinājumam. Šis būs neaizmirstams un vienreizējs koncerts, jo nākamgad mums jau būs viena jauna dziesma un visas nākamās koncertprogrammas vairs nebūs tāda kā šī - pirmā un leģendārākā. Tiekamies!" aicina Čipsis un Dullais.

Pirms koncerta viesus ievadīs noskaņojumā Uldis Rudaks, atskaņojot tikai labāko mūziku no vinila platēm.

Kā jau minēts iepriekš, koncertā varēs iegādāties Čipsa un Dullā "Labāko dziesmu izlasi" ierobežotā tirāžā vinila formātā, kā arī grupas dizaina krekliņus un citus suvenīrus.

Līdz koncerta norises dienai tikai kultūras namā “Atmoda”, Stabu ielā 10 ir iespējams iegādāties īpašo komplektu – grupas dizaina krekliņu un koncerta biļeti – par izdevīgu cenu 43 eiro.

Biļetes uz koncertu iegādājamas visās "Biļešu Servisa" kasēs, kā arī internetā.

Bērniem līdz 10 gadu vecumam (ieskaitot) ieeja koncertā vecāku pavadībā bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu