No pavārmākslas līdz drosmei dzīvot: jauni "HBO" seriāli siltiem vakariem pie TV

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

“HBO” skatītājiem Latvijā pieejami daudzi jauni un aizraujoši seriāli un filmas, tai skaitā dokumentālā filma “Deivids Holmss: Zēns, kurš dzīvoja” (“David Holmes: The Boy Who Lived”), seriāla “Julia” (“Džūlija”) otrā sezona un komēdijseriāls “Bookie”.

“HBO Original” dokumentālā filma “Deivids Holmss: Zēns, kurš dzīvoja” ir stāsts par talantīgu kaskadieri no Anglijas, kurš desmit gadus dublēja Harija Potera atveidotāju, pasaulslaveno aktieri Danielu Redklifu. Traģiskā negadījumā filmēšanas laukumā Deivids ieguva paralīzi, un gan viņa paša, gan ģimenes un kolēģu dzīve neatgriezeniski mainījās. Dokumentālajā filmā ir redzami pēdējo desmit gadu laikā filmēti kadri, tai skaitā aizkulises no Deivida kaskadiera darba un viņa dzīves, kā arī intīmas un personīgas intervijas ar D. Redklifu, Deividu, viņa draugiem, ģimeni un bijušajiem kolēģiem. “Deivids Holmss: Zēns, kurš dzīvoja” stāsts ir ne tikai par invaliditāti, bet arī pieaugšanu, identitātes veidošanu un neredzamām saitēm, kas cilvēkus vieno un padara stiprākus. Dokumentālā filma pieejama skatītājiem no 16. novembra.

Foto: publicitātes

Tāpat skatītājiem no 16. novembra pieejama “Max Original” seriāla “Džūlija” otrā sezona, un tās centrā ir pasaulslavenā pavāre Džūlija Čailda (Julia Child), kuru atveido Sāra Lankašīra (Sarah Lancashire). Seriāla otrajā sezonā Džūlija saskaras ar pieaugošās slavas izaicinājumiem un sekām, kas skar viņu pašu un viņas tuvākos. Ar savu “joie de vivre” jeb dzīvesprieku Džūlijai un viņas komandai ir jāspēj tikt galā ar raidstacijas WGBH problēmjautājumiem, Balto namu un Džūlijas pagātnes radītajiem draudiem, vienlaicīgi turpinot virzīt ideju par sabiedrisko televīziju, kuru vada sievietes, un risināt joprojām aktuālas sociālas problēmas sabiedrībā. Abas seriāla sezonas jau pieejamas skatītājiem, un ekrānos atgriezīsies Deivids Haids Pīrss (David Hyde Pierce), Bebe Noivirta (Bebe Neuwirth), Britānija Bredforda (Brittany Bradford), Frana Kranca (Fran Kranz), Fiona Glaskota (Fiona Glascott) un Roberts Džojs (Robert Joy).

Foto: publicitātes

Tikmēr “Max Original” komēdijseriāls “Bookie”, ko radījuši seriāla “Lielā sprādziena teorija” (The Big Bang Theory) režisors Čaks Lorijs (Chuck Lorre) un Niks Bakajs (Nick Bakay), stāsta par pieredzējušu Losandželosas bukmeikeru Deniju, kuru atveido komiķis Sebastians Maniskalko (Sebastian Maniscalco). Denijam jātiek galā ne tikai ar labākā drauga Reja jeb aktiera Omara Dž. Dorsija (Omar J. Dorsey) problēmām, savu māsu, kuru atveido aktrise Vanesa Ferlito (Vanessa Ferlito), un narkotiku tirgoni Hektoru jeb aktieri un komiķi Horhe Garsiju (Jorge Garcia), bet arī ar neparedzamiem klientiem, vienlaikus pašam pieņemot aizvien riskantākus lēmumus. Seriāls ir stāsts par viena vīrieša mēģinājumiem pielāgoties pastāvīgi mainīgajai pasaulei, cenšoties ar šarmu un krāpnieciskām darbībām iekarot jaunas virsotnes. Seriāls pirmizrādi piedzīvos 30.novembrī.

Foto: publicitātes

Dokumentālā filma “Deivids Holmss: Zēns, kurš dzīvoja”, seriāli “Julia” un “Bookie” pieejami straumēšanas platformā “HBO”, nākamās paaudzes televīzijā "Go3", "LMT Viedtelevīzijā" un "Tet TV+" izklaides platformās.

Par “Deivids Holmss: Zēns, kurš dzīvoja”. “HBO Original” filma tapusi sadarbībā ar “SKY”, “Lightbox/Ripple Production”. Filmas režisors ir Dens Hartlijs (Dan Hartley), producenti Saimons Čins (Simon Chinn), Džonatans Čins (Jonathan Chinn), Vanesa Deivisa (Vanessa Davies), Eimija Stēra (Amy Stares), izpildproducenti D. Redklifs, D. Holmss, Dens Hartlijs (Dan Hartley), Sū Latimere (Sue Latimer), Sāra Spahoviča (Sarah Spahovic). No HBO puses izpildproducenti Nensija Ābrahama (Nancy Abraham), Līza Heller (Lisa Heller), Tina Ņuena (Tina Nguyen). No “SKY” puses izpildproducente Popija Diksone (Poppy Dixon).

Par “Julia”. Seriālu “Džūlija” veido kompānijas “Lionsgate” un “3 Arts Entertainment”, seriāla izpildproducents ir Kriss Keisers (Chris Keyser) kopā ar seriāla režisoru Danielu Goldfarbu (Daniel Goldfarb). Arī Ērvins Stofs (Erwin Stoff) no “3 Arts Entertainment”, Kimberlija Karvera (Kimberly Carver), Čārlzs Makdugals (Charles McDougall), Donna Blūma (Donna Bloom) un Ērika Lipeza (Erica Lipez) ir izpildproducenti. Tods Šulkins (Todd Schulkin) ir konsultējošais producents no Džūlijas Čaildas Gastronomijas un kulinārijas mākslas biedrības puses.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu