Linda Mūrniece: "Vīriešizstrādājumus" sev tuvumā nelaižu (12)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Linda Mūrniece
Linda Mūrniece Foto: Lindas Mūrnieces privātais arhīvs

Uzņēmēja, bijusī politiķe Linda Mūrniece izdevumam "Kas Jauns" atklāj, ka regulāri saņem "nepieklājīgas, jēlas un uzbāzīgas" vēstules no pretējā dzimuma pārstāvjiem, kurus nosaukusi par "vīriešizstrādājumiem".

Mūrniece, kura jau vairāk nekā gadu dzīvo Vecpiebalgā, neeksponē savu brīvas sievietes statusu, taču regulāri saņem piedauzīga satura vēstules no svešiniekiem. 

Viņa to sauc par mobingu un uzskata, ka šāda rīcība ir sodāma.

""Vīriešizstrādājumus" sev tuvumā nelaižu. Esmu sapratusi, ka man ir gana laba dzīvošana arī vienai. Pēc visiem saviem daudzajiem piedzīvojumiem un pārdzīvojumiem esmu atklājusi –

ja beidzot esmu sākusi labi justies viena, tad kam man vajag kādu, kurš man traucē labi justies?

Skaidrs, ka manā vecumā nevar nevienu pārtaisīt, katram ir savas kaprīzes, ieradumi... Es bez tā visa itin labi un harmoniski dzīvoju. Mans ikdienas kompanjons ir suns Viljams, un viņš no manis nenolaiž acis, viņš mani mīl, mīl bez jelkādiem nosacījumiem tikai par to, ka esmu," izdevumam atklāj Mūrniece.

Kā zināms, Mūrniecei aiz muguras ir trīs šķirtas laulības. Pirmajā laulībā ar Raimondu Mūrnieku pasaulē nāca divi bērni - dēls Haralds un meita Helēna. Otro reizi Mūrniece apprecējās ar ārstu un politiķi Hosamu Abu Meri, laulībā nodzīvojot piecus gadus. Savukārt trešā laulība ar liepājnieku Agri Freibergu ilga tikai dažus mēnešus.

Vairāk lasi "Kas Jauns" 28. novembra numurā!

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu