"Man ir svarīgi, ka meitenes ir mani draugi." Aija Andrejeva par attiecībām ar Aišpura meitām

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Aija Andrejeva un Jānis Aišpurs
Aija Andrejeva un Jānis Aišpurs Foto: publicitātes

Dziedātāja Aija Andrejeva intervijā žurnālam "Santa" atklāti runā par attiecībām ar vīra, grupas "The Sound Poets" mūziķa Jāņa Aišpura bērniem no iepriekšējās laulības. 

Andrejeva atklāj, ka ar viņiem dzīvo kopā Jāņa vecākā meita Emīlija, kurai ir 14 gadi. "Viņa gribēja palikt Latvijā. Jauna dāma, jūtu milzīgu atbildību. Vasaras beigās pie mums no Itālijas ciemojās arī viņas sešgadīgā māsa Florence. Mums ir ļoti labs kontakts," atklāj Aija. 

Viņa turpina: "Manuprāt, mums ir cieņpilnas attiecības. Man ir svarīgi, ka meitenes ir mani draugi."

Šajā sakarā ir kāds jautājums, ko Aijai mēdz uzdot katrs, kuram mazāk kauna, proti, vai viņa plāno bērnus. 

"Tas ir nepieklājīgs jautājums, tādus nevajag uzdot. Citiem varbūt tā ir liela problēma. Bet visam ir savs laiks, un tas, ka mūsdienās cilvēki izvēlas nedzemdēt bērnus pat līdz četrdesmit gadiem, nav nekas īpašs. Sabiedrība šajā ziņā ir par maz izglītota. Un prasa: kāpēc tu paņēmi kaķi un suni, tev taču ir jādzemdē bērni... Tikko, es ceru, esmu izkļuvusi no lielas bedres.

Gan jau laiks rādīs. Nav jāieciklējas. Ir lietas, ko nedrīkst sasteigt," uzskata Aija. 

Viņa atceras laiku, kad pēc tēva, mūziķa Alex nāves saskārusies ar depresiju. "Tāpat kā ar dziesmu rakstīšanu, kad biju lielajā bedrē un man likās, ka ir jādara, jādara, jādara. Bet tu atduries pret sienu. Jāļauj laikam un lielajam režisoram veikt korekcijas," uzskata Aija.

Kā zināms, Aija un Jānis ir kopā kopš 2018. gada, bet apprecējās pandēmijas laikā. 

Abiem šī ir otrā laulība - Aija 2013. gada vasarā viņa mija gredzenus ar uzņēmēju Tomu Bērziņu, taču pēc nepilniem trim gadiem pāris izšķīrās. Savukārt Aišpurs kopš 2006. gada bija precējies ar interjera dizaineri Madaru Līviņu, un abu laulības laikā pasaulē nāca divas meitas.

Vairāk lasi žurnāla "Santa" decembra numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu