Kombuļu Inese sapinusies ar varmāku un baidās par savu dzīvību (8)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Dziedātāja Inese Saulīte (Kombuļu Inese) un viņas bijušais mīļotais Ivo iepazinās šī gada sākumā - romantiskais un trauksmainais attiecību sākums drīz vien pārvērtās par ļaunu murgu, Inese stāsta tiešsaistes žurnālam TVNET+.

"Es mājās sēdēju, un vienā mirklī pēc divām stundām atrados Kuldīgas centrā. Viņš mani sagaidīja ar rozēm, konfekšu kasti un apsveikuma kartīti. Viņš par mani nezināja neko, un es par viņu arī – ne viņa vecumu, ne dzīvesstāstu, pat ne vārdu."

Video: Ineses Adario bijušā partnera izturēšanās

Pagājis nepilns gads, īsā kopdzīve beigusies ne tikai ar skandāliem, bet arī ar vardarbību un nopietiem draudiem. Tagad Inese baidās par savu un sava nepilngadīgā bērna drošību un dzīvību. Viņa nezina, cik no izteiktajiem draudiem tiks realizēti.

"Mums ir jāgatavojas uz pašu trakāko, es nezinu, cik tālu tas aizies," Inese saka. Viņa sūdzējusies policijā, bet... "Viņi saka - neko izdarīt nevar, jo viņš ir ārzemēs. Jūtos apdraudēta, jo nezinu, kurā brīdī viņš var ierasties pats vai arī uzsūtīt kādus cilvēkus, lai mani iebiedētu, draudētu vai izrēķinātos."

Kas notika kopdzīvē ar varmāku un kā šobrīd dzīvo Inese, lasiet tiešsaistes žurnālā TVNET+.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu