"Positivus 2024" festivāls izziņo norises datumus un jaunumus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Positivus 2023" festivāla pirmās dienas atskats
"Positivus 2023" festivāla pirmās dienas atskats Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA

Gaidāmajā vasarā Positivus festivāls notiks 19. un 20. jūlijā Rīgā, Lucavsalā. Tikai 3 dienas, sākot no 5. decembra, pirmās festivāla biļetes būs pieejamas par zemāko “Early Bird” biļešu cenu festivāla mājaslapā un “Biļešu servisa” tīklā. Pēc publikas pieprasījuma un neatņemamas festivāla daļas esam priecīgi ziņot, ka nākamvasar festivālā atgriezīsies arī telšu pilsētiņa, kurai gan būs ļoti ierobežota ietilpība un tā nepārsniegs 10% no kopējās festivālu apmeklētāju kapacitātes. Jau tuvākajās nedēļās tiks izziņots festivāla pirmais galvenais mākslinieks.

“Positivus nepārprotami ir nostiprinājis savu vadošā Baltijas reģiona festivāla statusu, kurš īpaši pēdējos gados piedāvā ļoti spilgtu aktuālās populārās mūzikas programmu. Neviens cits vasaras festivāls Baltijā, tieši mūzikas zvaigžņu ziņā, nav tuvu salīdzināms ar Positivus. To apliecina arī tas, ka 2023. gadā nepilna trešdaļa apmeklētāju bija no kaimiņu valstīm. Manuprāt, lielākajiem festivāliem ir svarīgi reprezentēt šodienas populārāko mūziku un demonstrēt arī spilgtākās nākotnes tendences. Arī bez mūzikas Positivus festivāla teritorija ir piepildīta ar dažādām izklaidēm un stendiem, tā ir apjomīgākā kopš savas pastāvēšanas,” stāsta Ģirts Majors.

Šo 15 festivālu gadu laikā festivālā uzstājušās tādas pasaules līmeņa zvaigznes kā Sam Smith, Metro Boomin, A$AP Rocky, Megan Thee Stallion, Muse, Imagine Dragons, Twenty One Pilots, The XX, The Prodigy, Kraftwerk, Sigur Rós, Ellie Goulding, The 1975, Disclosure, Underworld, Manic Street Preachers, James, Moby, Sinéad O’Connor, Robert Plant, Bastille, The Kooks, Years & Years un daudzi citi ievērojami ārzemju un pašmāju mākslinieki. Pirmo 2024. gada galveno mākslinieku plānots izziņot pavisam drīz.

Tikai 3 dienas, sākot no 5. decembra līdz 7. decembrim, festivāla mājaslapā www.positivusfestival.com, “Biļešu servisa” kasēs un interneta vietnē www.bilesuserviss.lv biļetes uz nākamā gada Positivus festivālu būs pieejamas par “Early Bird” biļešu cenu. 2 dienu biļete maksās 69 eiro, 2 dienu + Telšu pilsētiņa 84 eiro, Fanu podests 99 eiro, VIP biļete 199 eiro. 1 dienas biļetes būs pieejamas līdz ar galveno mākslinieku izziņošanu. Biļešu cena mainīsies no 8. decembra, un pārējie biļešu veidi pārdošanā nonāks nākamajā gadā!

Foto: "Positivus 2023" festivāla pirmās dienas atskats

Foto: "Positivus 2023" otrās dienas atskats

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu