Klajā laists labdarības maratona "Dod pieci!" himnas mūzikas video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Labdarības maratona "Dod pieci!" stikla studija 2021. gadā.
Labdarības maratona "Dod pieci!" stikla studija 2021. gadā. Foto: Paula Čurkste/LETA

Piektdien, 1. decembrī, publiskots sabiedrisko mediju labdarības maratona "Dod pieci!" himnas "Adata un diegs" mūzikas video. Mūzikas autori ir Andrejs Reinis Zitmanis, Kārlis Matīss Zitmanis, Kārlis Vārtiņš, Mārtiņš Matīss Zemītis, teksta autori – Andrejs Reinis Zitmanis un Gustavo. Studijas producents un mikss – Gatis Zaķis. Videoklipa režisore ir Tīna Zariņa, operators – Kalvis Kulačkovskis un horeogrāfe Marija Saveiko.

Dziesmas simboliskais vēstījums izgaismo šī gada labdarības maratona mērķi – aicināt sabiedrību palīdzēt riskam pakļautiem bērniem un jauniešiem. Statistika ir skaudra – Latvijā šobrīd ir vairāk nekā 10 tūkstoši bērnu un jauniešu jeb vidēji viens bērns no katras klases, kurš meklē patvērumu uz ielas, klaiņo, neapmeklē skolu, lieto apreibinošas vielas vai ir soļa attālumā līdz nozieguma izdarīšanai. Par to esam atbildīgi mēs, pieaugušie, uzsver šī gada labdarības maratona "Dod pieci!" rīkotāji.

"Starp katru labdarības maratonu "Dod pieci!" ir gads, kura laikā sagatavot auditorijai dažādus pārsteigumus, kas kļuvuši par neatņemamu maratona sastāvdaļu, – viens no tiem ir "Dod pieci!" himna. Priecājos, ka joprojām gados jaunākā Latvijas rokgrupa atrada mirkli savā saspringtākajā darbības gadā un ir sarakstījusi meistarīgu dziesmu, kuru papildina personīgs dvēseles kliedziens no Gustavo, kuru jau sen mums vajadzēja atpakaļ!" tā Latvijas Radio 5 radošais direktors un labdarības maratona "Dod pieci!" aizsācējs Latvijā Toms Grēviņš.

Maratons sāksies 14. decembrī un noritēs līdz 21. decembrim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu