FOTO "Arēnā Rīga" uzstājas Krievijas pirmā balss un "pēdējais romantiķis" Valērijs Meladze (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Arēnā Rīga" uzstājas Krievijas pirmā balss un "pēdējais romantiķis" Valērijs Meladze
"Arēnā Rīga" uzstājas Krievijas pirmā balss un "pēdējais romantiķis" Valērijs Meladze Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA

Piektdien, 1. decembrī, "Arēnā Rīga" uzstājās viens no atzītākajiem gruzīņu izpildītājiem Valērijs Meladze, kurš dēvēts arī par pēdējo romantiķi un Krievijas pirmo balsi. Ieskaties TVNET sarūpētajā foto atskatā no koncerta!

Pirms 30 gadiem plašāka sabiedrība tika iepazīstināta ar viņa pirmo hitu. Pašlaik mākslinieka kontā ir desmitiem skaņdarbu, kas kļuvuši par absolūtu žanra klasiku, un kurus iemīļojuši miljoniem klausītāju visā pasaulē.

Gan uz skatuves, gan dzīvē Valērijs Meladze ir romantisks, temperamentīgs un tajā pašā laikā inteliģents. Nav brīnums, ka viņu bieži sauc par "pēdējo romantiķi".

Gandrīz visa dziedātāja repertuāra autors ir viņa brālis Konstantīns Meladze. Brāļu radošais tandēms - viena retā tembra balss un otra komponista talants, jau daudzus gadus klausītājiem dāvā sirsnīgus mīlestības un kaislības stāstus, kas izpildīti ar neatkārtojamu patiesumu un harismu.

Programmu, ko koncertā "Arēnā Rīga" prezentēja Valērijs Meladze, veido viņa radošās karjeras labākās dziesmas. Skatītājus priecēja iecienītākie skaņdarbi, kā arī muzikālie pārsteigumi – jaundarbi, oriģinālie aranžējumi, kas piešķir otro elpu populārajiem hitiem. Dzīvā skaņa un sirsnīgas dziesmas dāvās skatītājiem īstus romantikas un jutekliskuma svētkus.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu