"Jātiražē stulbums un par to vēl jāmaksā?" Dzīvnieku patversmei piedāvā nopirkt reklāmas vietu šovā "Ģimene burkā" (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Sociālajos tīklos plašu ažiotāžu izraisījis e-pasts, ko saņēmusi dzīvnieku aizsardzības biedrība "Ķepu-ķepā", proti, patversmei piedāvāts iegādāties reklāmas vietu 360TV raidījumā "Ģimene burkā". 

"Labdien, Gundega [Bidere, "Ķepu-ķepā" vadītāja - red.]! Paldies par atsaucību sarunas laikā. Kā vienojāmies, nosūtu Jums piedāvājumu uz Jūsu patversmes ieintegrēšanu mūsu pašmāju TV šovā "Ģimene Burkā". Integrācija varētu notikt šādi: Kāda no ģimenēm aizbrauc ciemos pie Jums uz patversmi, izved laukā pastaidziņā suņukus, parādām pašu patversmi un pasakām nosaukumu. Šī reklāma noteikti padarītu Jūsu patversmi vēl atpazīstamāku un suņuki varētu ātrāk atrast sev mīļas mājas.

Cena: par vienu raidījumu ir 200,- EUR + PVN. Noteikumi no mūsu puses: Nosūtam Jums līgumu, izvēlamies filmēšanas datumus, Jums līgums ir jāparaksta un jāsamaksā naudiņa. 

Tālāk jau viss notiek organiski. Braucam ciemos un filmējam. Pateicos par šī piedāvājuma izskatīšanu!" teikts e-pastā, kuru "Ķepu-ķepā" publicējis savā oficiālajā "Facebook" kontā.

"Lai diena jautrāka! Pie mums gribēja braukt filmēt "Ģimeni burkā", ar paziņojumu par sadarbību. Tagad man ir atnācis sadarbības piedāvājums e-pastā.. Es atvainojos - TV šovs "Ģimene burkā", Helio Media, Kristīne Zvaigzne.. Jums kā ar veselo saprātu?! Tiešām? Jūs uzskatāt, ka pie mums ir vajadzīgi līdzīgi personāži kā Bindres kundze un jātiražē mūsu valstī stulbums...? Un par to vēl jāmaksā? Tiešām? Jums tas šķiet loģiski? Un tagad es pajautāšu rupji.. Kurā durvju šķirbā Jūs galvu iespiedāt... un cik stipri...?" ierakstu parakstījusi biedrības "Ķepu-ķepā" vadītāja Gundega Bidere.

"Bezkaunīgi", "zemiski" - bija tikai daži komentāri pie ieraksta, kas īsā laikā raisījis sašutumu.

"Ķepu-ķepā" jau iepriekš parādījusies šovā "Ģimene burkā". Šā gada jūnijā šova "Ģimene burkā" skatītājus satrauca fakts, ka Bindru ģimene savu ģimenes mīluli, sunīti Mailo ir atstājuši pie jauniem saimniekiem, kuriem dzīvnieku labturības normas esot svešas - suns nedēļu pavadīja pie ķēdes, tās laikā uz kakla jau bija radušies nobrāzumi. Pēc tam Mailo nonāca dzīvnieku aizsardzības biedrībā "Ķepu-ķepā".

Pēc notikušā "Ģimene burkā" pārtrauca sadarbību ar Bindru ģimeni.

Mailo un Bindru ģimene
Mailo un Bindru ģimene Foto: facebook.com/kepa.lv, publicitātes

TVNET sazinājās ar "Helio Media" sabiedrisko attiecību un digitālās komunikācijas projektu vadītāju Elīnu Kolnu, kura sniedza komentāru par uzņēmuma izteikto piedāvājumu dzīvnieku aizsardzības biedrībai. Lūk, atbilde.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu