VIDEO Par soctīklu hitu kļuvusi satīriska dziesma par Krišjāņa Kariņa lidojumu tēriņiem (5)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Leiniša/LETA, Ekrānuzņēmums no video/Mikus Frišfelds/"TikTok"

Strauju popularitāti soctīklos izpelnījusies mūziķa Mikus Frišfelda dziesma "Kariņš lido!", kurā autors apdzied ārlietu ministra Krišjāna Kariņa biežos lidojumus ar privāto lidmašīnu. 

Minūti un 42 sekundes garās dziesmas autors ir muzikants Mikus Frišfelds, kurš vietnē "TikTok" augšupielādē dažādas amizantas dziesmas. 

@mikusfrisfelds

Gribēju rakstīt dziesmu par Karlsonu, bet pamanīju citu “lidoni”. Krišjānis arī lido. Ja kāds Krišjānis saskata līdzību ar sevi, lai vaino pats sevi… ietago savu Krišjāni!

♬ original sound - Mikus Frišfelds

"Gribēju rakstīt dziesmu par Karlsonu, bet pamanīju citu "lidoni". Krišjānis arī lido. Ja kāds Krišjānis saskata līdzību ar sevi, lai vaino pats sevi… ietago savu Krišjāni!" par dziesmu stāsta Frišfelds. 

Video publicēts pirms četrām dienām, 2. decembrī un tam jau ir vairāk nekā 50 tūkstoši skatījumu.

Jau ziņots, ka pašreizējā ārlietu ministra Krišjāņa Kariņa (JV) premjerēšanas laikā viņa delegācijām paredzētie speciālie avioreisi no 2021.gada līdz 2023.gada septembrim no valsts budžeta izmaksāja 613 830 eiro.

Starp speciālo reisu galamērķiem bija arī Beļģija, Slovēnija, Vācija, Francija, Portugāle, Lielbritānija, Slovākija, Nīderlande, Dānija, Čehija, Polija un Moldova, un pasažieru skaits Kariņa kā premjera laika delegācijā bija no piecām līdz deviņām personām.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu