Vasaras gaidītākais piedzīvojums – "Summer Sound 2024" izziņo pirmos māksliniekus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Lielākais festivāls Baltijā - “Summer Sound”, noslēdzot veiksmīgi aizritējušo gadu un gatavojoties karstajai ballīšu sezonai, izziņo pirmos festivāla “Summer Sound 2024” māksliniekus: Bermudu Divstūris, Kreisais Krasts, Astro’n’out, Laika Suns, Satellites LV un Suistamon Sähkö (FI). “Summer Sound 2024” notiks 2. un 3. augustā, nemainīgi jau divpadsmit gadus skaistajā Liepājas pludmalē.

Vēl pirms festivāla biļešu cenu maiņas, kas notiks 27. decembrī, festivāla organizatori izziņo pirmos pašmāju mūziķus, kuri jau ir pierādījuši sevi plašai auditorijai kā izcilus un saistošus sava žanra pārstāvjus. Kā jau tas ir ierasts “Summer Sound” festivāla vēsturē un tradīcijās, tiek saglabāta plaša un daudzpusīga programma, lai ikvienam būtu iespēja baudīt vasaras grandiozāko piedzīvojumu Liepājas pludmalē.

Video: "Summer Sound 2023"

Latviešu humoristiskā repa duets, ballīšu partizāni Bermudu Divstūris savas darbības laikā ir ieguvuši apjomīgu un uzticamu auditoriju, izpārdotu arēnas koncertu, kā arī vairākus industrijas apbalvojumus. “"Bratuki un visa "Bermudu Divstūra" komanda atgriežas Liepājas pludmalē ar arēnas cienīgu šovu. Enerģijas uzlāde, vizuāls baudījums un jaunas dziesmas. Ar nepacietību gaidām Liepājas vēju sejā un matos! "Summer Sound 2024" būs grandiozs notikums vasaras labāko pasākumu kalendārā!" uzstāšanos komentē Emīls Balceris.

Lielākā repa apvienība Kreisais Krasts ir nozīmīgi Latvijas repa žanra un kultūras veidotāji. Novembra vidū tika izdots viņu jaunākais albums - “21”, kas iezīmē viņu radošās darbības periodu.

Grupa, ar kuru noteikti dejosi trakāk, – Astro’n’out – savas darbības laikā ir tikuši nominēti Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvai par katru līdz šim izdoto albumu. Nesen notikušais arēnas koncerts iezīmē jaunu posmu grupas koncertu dzīvē, apliecinot, ka laika gaitā ir spējuši audzēt plašu klausītāju loku.

Laika Suns žanriski aptver kā popdziesmas, tā arī skaļas roka ģitāras elementus, dibināta 2013. gadā, Rīgā. Grupa līdz šim publicējusi vairākus albumus un singlus, no kuriem zināmākie ir dziesmas “Pavasari”, “Atceries Rīgu vasaras naktīs” un “Nav kur iet”.

Satellites LV ir latviešu modernā roka apvienība, kas darbojas kopš 1996. gada. Jau ar pirmo ierakstīto un izdoto singlu "Nekad, nekad" grupa uzšāvās popularitātes virsotnē, ienesot Latvijas mūzikā jaunas vēsmas. Grupa izdevusi sešus studijas albumus, no kuriem nesenākais "Varavīksnes galā" (2017) apbalvots ar prestižo “Austras balvu”. Šogad grupa jaunā sastāvā laidusi klajā jaunu dziesmu un video "Asaras".

Somu etno-tehno ansamblis Suistamon Sähkö savu priekšnesumu ietvaros ir krāsaini, muzikālu skaņu un ritmu pārbagāti, izmantojot gan interesantus instrumentus, repa mūzikas elementus un laikmetīgās dejas horeogrāfiju. Reizēm viņu mūzikā var dzirdēt karēliešu vai somu tautas melodiju motīvus.

Foto: Festivāls "Summer Sound 2023"

Biļetes uz šī gada festivālu “Summer Sound” var iegādāties mājaslapā. Šobrīd par zemāku cenu - divu dienu biļete - 54 EUR, un VIP biļete - 200 EUR. No 27. decembra notiks biļešu cenu maiņa, kā arī pārdošanā jau būs pieejamas telšu pilsētiņas biļetes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu