Toms Grēviņš pirmo reizi atklāti runā par savu neizdevušos laulību

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Romāns Žukovs

Pazīstamais dīdžejs Toms Grēviņš intervijā žurnālam "Ieva" atklāja, kāpēc pēc deviņiem laulībā pavadītiem gadiem šķīrās no sievas un divu dēlu mātes Lauras Grēviņas.

Paziņojot par šķiršanos, Grēviņš toreiz strikti noteica - vairāk komentāru nebūs. Nu viņš par šķiršanās iemesliem tomēr pastāstīja plašāk.

"Mūsu gadījums ir stabils pandēmijas laika šķiršanās gadījums, jo mēs nevienā brīdī nebijām rēķinājušies, ka kādreiz varētu pienākt situācija, kad jāpavada vienam ar otru kopā 24 stundas nonstopā. Tik vienkārši. Man jau šķiet, ka ilgtermiņa attiecības mēs konstruējam pēc kaut kādiem noteikumiem, un šie nu gluži nebija noteikumi, kurus mēs varējām pieņemt.

Un vēl jau tas, ka bērnu ienākšana dzīvē vispār visu izjauc, sajauc un sagriež kājām gaisā, un ir ļoti jāmāk nepazaudēt pamatu zem kājām. Ja vēl nāk virsū kaut kas tāds, ka visa tava dzīve, kādu tu to pazini, ir beigusies, un tu stāvi visu dienu dārzā ar grāmatu rokā, kā tas bija man... Kad viss sagāja uz īso, sākām pārvērtēt vērtības. Tādos ekstrēmos apstākļos jau vienam ir grūti atrast to jēdzīgo naratīvu, kā vispār turpināt eksistēt, bet diviem kopā to atrast ir vēl grūtāk. Jā, mēs nogurām viens no otra. Un pie tā mēs varētu palikt."

Laura un Toms apprecējās 2013. gada 3. maijā. Laulībā viņi nodzīvoja deviņus gadus. Viņiem ir divi kopīgi dēli - Everts un Edvīns.

Pilnu interviju lasiet izdevuma "Ieva" 13. decembra numurā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu