"Nevajag krist galējībās." Baiba Sipeniece-Gavare sniedz sievišķīgus ieteikumus

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Baiba Sipeniece-Gavare
Baiba Sipeniece-Gavare Foto: Publicitātes foto

Televīzijas un radio raidījumu, un pasākumu vadītāja Baiba Sipeniece-Gavare aizvien saņem komplimentus par ārienes izmaiņām. Viņai ir arī daži ieteikumi sievietēm.

Baibai netīk apspriest savu izskatu un tīksmināties par to, taču esot patīkami saņemt komplimentus.

Sievietēm, kas arī vēlas izmaiņas savā vizuālajā tēlā, Baiba iesaka ceļu uz pārvērtībām sākt, vispirms atrodot labu uztura speciālistu: "Tas ieteiks pareizos virzienus, lai tiktu ar sevi skaidrībā. Varbūt ir nepieciešams veikt analīzes, lai paskatītos, kāds ir problēmas galvenais risinājums.

Nākamais solis – atrast labu sportisko aktivitāšu treneri, kas sapratīs sievietes vecuma grupu un fiziskās spējas. Lai kaut ko mainītu, sievietēm nevajadzētu nonākt stresā, bet gan lēnām un apdomāti visu darīt. Nevajag arī krist galējībās – bada dienās, jo pēc tam nomesto svaru ar pārtiku var uzņemt atpakaļ. Viss jādara, mīlot sevi un dzīvi – čiliņā. Galvenais netrakot un darīt visu lēnītēm pa solītim. Lai kaut ko sasniegtu un virzītos uz mērķi, no kaut kā noteikti būs jāatsakās."

Jau iepriekš vēstīts, ka Baiba pirms kāda laika devās aizraujošā piedzīvojumā, pievarot 120 km nepilnas nedēļas laikā. Šis piedzīvojums vainagojās ne vien ar pozitīvām emocijām, bet arī ar izmaiņām ārējā izskatā.

Gatavojoties pārgājienam, Baiba cītīgi sāka sportot un turpina to darīt joprojām.

Vairāk lasiet izdevuma "Kas Jauns" 12. decembra numurā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu