Toms Grēviņš par attiecībām ar bērniem pēc šķiršanās

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Toms Grēviņš
Toms Grēviņš Foto: LETA

Latvijā labi pazīstamais dīdžejs Toms Grēviņš intervijā žurnālam "Ieva" atklāja, kādas ir viņa attiecības ar bērniem pēc šķiršanās.

Vaicāts, kā tiek galā ar savu tēva lomu, viņš teic: "Pirmkārt, mēs dzīvojam ērtā attālumā viens no otra, otrkārt, mēs dzīvojam ērtā digitālā laikmetā - varam sazināties viens un divi. Bet lielākoties ar bērniem pavadu kopā brīvdienas, arī pa nedēļu vairākas reizes sastopamies, tā ka kontakts mums nekādā veidā nav pazudis. Nupat bijām kopā veselu nedēļu - pabraukājām pa Eiropu. Zīmīgi, ka aizvedu dēlus uz savu pirmo izklaides parku - Ķelnē, biju tur ar zēnu kori divpadsmit gadu vecumā. Pēc tam aizbraucām pie draugiem uz Nīderlandi.

Es noteikti neesmu tas cilvēks, kurš līdz ar laulības šķiršanu pazūd no bērnu dzīves. Cenšos izmantot katru iespēju, lai būtu ar viņiem kopā."

Viņš atzīst, ka ir skumji, ka bērnus neredz katru rītu un katru vakaru, "bet ir divas iespējas - sēdēt un skumt vai kaut ko darīt un iet uz priekšu. Es domāju, ir pilnīgi skaidrs, ko esmu izvēlējies".

Intervijā viņš arī beidzot runāja par savu izjukušo laulību, atklājot šķiršanās iemeslus.

Pilnu interviju lasiet izdevuma "Ieva" 13. decembra numurā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu