Katrīna Puriņa-Liberte skaidro, kāpēc trešo grūtniecību turēja noslēpumā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Ginekoloģe Katrīna Puriņa-Liberte novembra sākumā paziņoja, ka laidusi pasaulē trešo meitiņu Džemmu. Nu viņa intervijā žurnālam "Ieva" skaidro, kāpēc šo grūtniecību turēja noslēpumā. 

"Džemmu ilgi gaidījām, viņa ir izlūgts bērns. Mēs abi ar vīru labi zinām, kā tas ir - gaidīt, lūgt un cerēt, ka bērniņš pieteiksies. Tas arī bija viens no iemesliem, kāpēc grūtniecību slēpu, -

gaidīšanas laiks ir pilns ne tikai gaišuma, bet arī izaicinājumu.

Viena no sajūtām, domājot, kāpēc bērniņš nenāk tik ātri, kā mēs to vēlētos, bija - varbūt es tik daudz daru, ka viņam šajā ritmā nav vietas?

Tad apzināti sāku strādāt pie tā, lai mūsu mājās radītu vēl izteiktāku ģimenes sajūtu, - lasīju grāmatas, meditēju, aicināju bērniņu ienākt mūsu ģimenē, uzsverot, ka man būs laiks, telpa un vieta viņam.

Šī grūtniecība man lika apstāties dzīves skrējienā, jo tā tiešām bija grūtniecība ar uzsvaru uz vārda pirmo daļu - man bija tik smaga toksikoze, ka nevarēju piecelties no gultas, un arī vēl citi izaicinājumi," intervijā atklāj trīs meitu māmiņa. 

Viņa arī uzskata, ka jautājumi par bērniem ir ļoti intīmi un katra pāra gadījums ir citādāks.

Kā zināms, Katrīna ar vīru uzņēmēju Artūru Libertu apprecējās 2016. gadā. No iepriekšējām attiecībām viņai ir divas meitas – Beatrise un Šarlote.

Vairāk lasi žurnāla "Ieva" 20. decembra numurā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu