Ozols atklāj, kādi viesmākslinieki uzstāsies viņa koncertā "Arēnā Rīga" (1)

Uz skatuves kāps arī Dons, ansis, rolands če, Gustavo un citi
TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 28.decembrī, “Arēnā Rīga” notiks visu laiku vērienīgais repera Ozola koncerts kopā ar Latvijas Radio bigbendu un virkni pazīstamu viesmākslinieku. Nedēļu pirms koncerta mākslinieks atklāj, kādi populāri mūziķi kāps uz Arēnas skatuves kopā ar viņu. Koncertā piedalīsies Dons, Kurts, Prusax, ansis, Edavārdi, xantikvariāts, Steps, rolands če, "Riga Gospel Choir", Rick Feds, Gustavo, Kristīne Prauliņa un Chiziks.

Vērienīgais koncerts "Arēnā Rīga" norisināsies divās daļās – pirmā daļa būs veltīta saspēlei ar Latvijas Radio bigbendu un Kristīni Prauliņu, kas piešķirs jaunu un bagātīgu nokrāsu jau zināmajiem pēdējos gados tapušajiem skaņdarbiem. Savukārt otrā daļa būs retrospektīvs atskats uz mākslinieka visu laiku spilgtākajiem singliem. Tas paredzēts kā pārsteigumiem bagāts priekšnesums, kurā līdzās Ozolam uz skatuves kāps virkne citu pašmāju mūziķu.

Par gaidāmo koncertu stāsta pats Ozols: “Arēnā es vēlos apvienot visus savus klausītājus. Savā mūziķa karjerā esmu daudz uzstājies Latvijas pilsētās uz lielākām un mazākām skatuvēm. Tie ir dažādi klausītāji, dažāda vecuma auditorijas, taču viņus visus vienmēr vienojusi interese par manu mūziku un daiļradi kā tādu. Tāpēc ir pienācis laiks satikties visiem vienkopus jaudīgā vairāku stundu koncertšovā. Pavisam noteikti būs pārsteigumi! Decembra beigas ir labs laiks, lai restartētos pirms nākamā gada, un 28.decembra koncerts pirmkārt jau ļaus mums visiem kopā pavadīt aizejošo gadu un pavisam noteikti iedos jaunu sparu un enerģiju ieiet 2024.gadā.“

Koncertā izskanēs visiem labi zināmi un populāri hiti, tostarp “O.Z.O.L.S.”, “Personības rekords”, “Rajons”, “Stils”, “Superhaips”, “Pavasaris”, “Saulesstariņš”, “Tu nāc tu ej” un citi.

Ģirts Rozentāls jeb Ozols ir viens no Latvijas hiphopa mūzikas pamatlicējiem. Muzikālo darbību sāka 1996. gadā grupu “Fact” un “Rool Makaz” sastāvā. Solokarjeru mūziķis iesāka aizvadītās desmitgades sākumā ar debijas singlu Neko 2005 (2000), pēc kura sekoja albumi Cieņa un mīlestība (2001), Augstāk, tālāk, stiprāk (2002), Dūzis (2003) un 2009. gadā izdotais albums Neatkarība.

Foto: Publicitātes foto

Pēc vairāku gadu pārtraukuma 2015. gadā Ozols atgriezās Latvijas mūzikā ar savu piekto studijas albumu Atpakaļ nākotnē. Savas radošās darbības laikā Ozols uzstājies Dziesmu svētkos ar apvienoto kopkori, ar apvienību “Austrumubloks” viesojies pie eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas, sasniedzis Zelta diska statusu ar albumiem Cieņa un mīlestība un Augstāk, tālāk, stiprāk, astoņas reizes saņēmis Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu "Zelta Mikrofons".

Biļetes un informācija par pasākumu pieejamas interneta vietnē www.1979.lv

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu