Rūtas Judzes brālis Kaspars Gorkšs: "Par Mārci nevaru teikt neviena laba vārda" (3)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Gorkšs
Kaspars Gorkšs Foto: Paula Čurkste/LETA

Latvijas Darba devēju konfederācijas ģenerāldirektors, bijušais futbolists Kaspars Gorkšs, kurš ir arī mūziķa Mārča Judža sievas un bērnu mātes Rūtas Judzes brālis, izteicies par ģimenes skandālu. 

Kā žurnālam "Privātā Dzīve" saka Gorkšs: "Par Mārci Judzi nevaru teikt neviena laba vārda - nesveicinos ar viņu apmēram piecus gadus, redzot, kā viņš izturas pret ģimeni."

Viņš gan norāda, ka māsa ar viņu nekad nebija dalījusies detaļās par savu ģimenes dzīvi. "Par to, kas notiek, varēju tikai nojaust, tāpēc brīdī, kad Rūta publiski izklāstīja situāciju, reālos problēmas apjomus lasīt bija smagi," tā kādreizējais futbolists.

"Privātās dzīves lēmumus neviens nevar ietekmēt, bet apsveicami, ka viņa izlēmusi to pārtraukt. Cik viņu atceros, Rūta vienmēr ir kopā ar bērniem, ir laba mamma, tāpēc tiesas lēmums par pagaidu noregulējumu piešķirt aprūpes tiesības Judzim mums visiem ģimenē bija pārsteigums," teic Gorkšs un norāda, ka cer uz atbildīgu institūciju rīcību un lēmumu, kas būtu labākais bērniem.

Jau vēstīts, ka 12. decembrī Rūta "Facebook" atklāja līdz šim nezināmas un pat šokējošas detaļas par abu kopdzīvi, kas, Rūtas vārdiem, esot bijusi īsta elle.

Rūta gari un plaši stāstīja par piedzīvoto gan emocionālo, gan fizisko vardarbību no Mārča.

Pēc atklātā vēstījuma reaģēja arī Judzis, noliedzot visas apsūdzības. Viņš apgalvo, ka Rūta melo.

Arī "Dzelzs vilks" reaģēja uz notiekošo, uz laiku pārtraucot sadarbību ar Judzi.

Neilgi pēc tam pats Judzis paziņoja, ka uz visiem laikiem atvadās no grupas "Dzelzs vilks".

Judzi publiski aizstāvējusi viņa bijusī sieva Eva Judze, kā arī sabiedrībā zināmas personības, piemēram, Baiba Sipeniece-Gavare un Olga Rajecka.

Vairāk lasi žurnāla "Privātā Dzīve" 19. decembra numurā!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu