Daneviča atklāj, kas viņu visvairāk pārsteidza 2023. gadā

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Aktrise Dārta Daneviča ar saņemto "Spēlmaņu nakts" balvu kategorijā "Gada aktrise" par lomu Dailes teātra izrādē "Zēni nav meitenes" balvu pasniegšanas ceremonijā Dailes teātrī.
Aktrise Dārta Daneviča ar saņemto "Spēlmaņu nakts" balvu kategorijā "Gada aktrise" par lomu Dailes teātra izrādē "Zēni nav meitenes" balvu pasniegšanas ceremonijā Dailes teātrī. Foto: Zane Bitere/LETA

Aktrise Dārta Daneviča, kurai 2023. gads bija spožs karjerā, joprojām risina savas privātās dzīves jautājumus, proti, viņa cīnās par sava dēla tiesībām. 

Sarunā ar TVNET GRUPU Daneviča atbildēja uz pieciem jautājumiem par aizvadīto gadu. Vaicāta, kas viņu tajā pārsteidza visvairāk, viņa atbild:

"Es sevi pārsteidzu ar savu izturību. Mani pārsteidza lielas sabiedrības daļas augstā tolerance pret pretlikumībām, netaisnību, vardarbību."

Jau ziņots, ka pagājušā gada vidū Danevičas un bijušā Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa starpā radās strīds par abu kopīgā dēla pirmsskolas izglītības iestādi, kas, viņaprāt, vēl jo vairāk izgaismoja bāriņtiesas problēmjautājumus. Dārta spēra nozīmīgu soli, dodoties pie Valsts prezidenta Edgars Rinkēviča, lai turpinātu risināt ar bāriņtiesu saistītos problēmjautājumus.

Daneviča pērn saņēma "Spēlmaņu nakts" balvu kā "Gada aktrise" par lomu monoizrādē "Zēni nav meitenes".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu