Straumēšanas 51. nedēļas topā sevi piesaka jauna līdere!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Šeila Orlova

“Zelta Mikrofons” sadarbībā ar portālu TVNET piedāvā “Straumētākais ieraksts ar Elektum” iknedēļas topu, kurā apkopo mūzikas straumēšanas vietnēs internetā Latvijā visvairāk klausītākās dziesmas un albumus. 2023. gada pēdējā nedēļā, piedāvājam šī gada pirmspēdējās - 51. nedēļas topa apkopojumu.

Latvijas singlu topā ar dziesmu “Sirds pelnos” debitējusi Emilija, TV šova “X-Faktors” uzvarētāja. Otro vietu saglabājusi “Singapūras Satīns” dziesma “Degviela”, bet iepriekšējās nedēļas singlu topa līdere “Uz seen” šoreiz ir trešajā klausītākā.

Foto: publicitātes

“Patiess prieks topa pirmajā vietā redzēt Emilijas debijas singlu, jāpiemin, ka bieži šajā pozīcijā neredzam pašmāju māksliniekus, kas nepārstāv repa žanru, tādēļ šis ir vēl īpašāks novērtējums Emilijas talantam. Emilija turpina darbu pie jaunas mūzikas radīšanas, un nākamais gads nesīs daudzus patīkamus pārsteigumus viņas klausītājiem,“ saka Sabīne Brice, “Universal Music Latvia” mārketinga menedžere.

“Sirds pelnos” vārdu un mūzikas autore ir Emilija, dziesmu producējis zviedru mūziķis Povels Olsons, kuru zinām saistībā ar grupu “Prāta Vētra”.

Latviešu albumu tops ir palicis nemainīgs - virsotnē joprojām ir “Singapūras Satīns” ar albumu “Super”. Otrajā vietā ir “Fianchetto” - repera Wiesuļa un producenta sangvn kopdarbs. Bet trešajā vietā ir “Netīro cilpu” albums “Melnezera Grāmata”, kurā piedalās virkne latviešu reperu.

Foto: publicitātes

Apvienotajos topos valda Ziemassvētku sajūta: singlu topu virsotnē skan Meraijas Kerijas leģendārā dziesma “All I Want for Christmas Is You”. Otrajā vietā ir Brenda Lī ar dziesmu “Rockin' Around The Christmas Tree”, bet trešā klausītākā ir “Пыяла” (tatāru valodā Stikls), ko izpilda elektroniskās mūzikas duets “AIGEL”.

Foto: publicitātes

Kombinētajā albumu topā pirmais ir Maikls Bublē ar albumu “Christmas (Deluxe Special Edition)”. Kanādiešu dziedātājs ir viens no šobrīd vispopulārākajiem Ziemassvētku dziesmu interpretiem. Otrajā vietā ir Meraija Kerija ar albumu “Merry Christmas”, savukārt trešais klausītākais ir Trevisa Skota albums “Utopia”.

Foto: publicitātes

2024. gada pirmajā nedēļā noskaidosim šī gada beidzamās 52. nedēļas rezultātus. Tad varēsim prognozēt, kuras latviešu singlu topa kompozīcijas potenciāli varētu pretendēt uz nomināciju “Zelta Mikrofons'24” kategorijā “Straumētākais ieraksts ar Elektrum”. Jau ziņots - “Zelta Mikrofons'24” notiks 8. martā pasākumu un konferenču centrā “ATTA CENTRE”.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu