Gluzunova esot aplipinājusi Dukuru ar Covid-19, kura dēļ viņš netika uz "Supernovas" finālu; komentāru sniedz LTV

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: ekrānuzņēmums no play.1188.lv

2022. gadā mūziķis Miks Dukurs nepiedalījās Eirovīzijas nacionālās atlases finālā, jo viņam dienu pirms tā Covid-19 tests izrādījās pozitīvs. Nu dziedātāja Elīna Gluzunova, kura togad arī piedalījās konkursā, 360TV šovā "Vakariņš ar savējiem" atklāja, ka, iespējams, tieši viņa aplipinājusi Miku.

Kas izskan raidījumā?

Raidījuma “Vakariņš ar savējiem” laikā 2023. gada izskaņā dziedātāja Elīna Gluzunova atklāja, ko bija slēpusi visu šo laiku. 

Gluzunova un Dukurs, kā arī influencere Katrīne Vasiļevska raidījumā viesojās pie dueta "Inspo", kuru plašāka sabiedrība iepazina konkursā "Supernova". Ņemot vērā, ka mūziķiem ir kopīgs temats, sarunas raisījās viegli un Gluzunova atklāja savas aizdomas. "Es izstāstīšu joku... Es domāju, ka tu, [Mik], kovidu dabūji no manis."

"Nopietni?!" pārsteigts bija Dukurs.

"Man mājās bija divas strīpiņas [pozitīvs tests], un mana fotogrāfe pateica: Elīn, es tev iespļaušu, lai tu tikai tiec [uz konkursu]," kameru priekšā atklāja Gluzunova.

"Nu, bļāviens..." savu reakciju neslēpa mūziķis.

Gluzunova turpināja: "Bet klausieties tālāk! Kad es aizpildīju lejā [noprotams, konkursa norises vietā] testu, nebija! Es aizgāju, bet domāju, ka man tik un tā bija [pozitīvs], vienkārši tests bija brāķis."

"Un mēs ar Miku tieši satikāmies tajā dienā. Nekas tāds tur nebija, bet mēs bijām blakus," atzīstas viņa.

"Ja tā izrādījās Elīna... Nu paldies, jā..." aizkadrā sacīja Dukurs. 

Elīna Gluzunova konkursā "Supernova 2022"
Elīna Gluzunova konkursā "Supernova 2022" Foto: LTV/Lauris Vīksne
Miks Dukurs
Miks Dukurs Foto: LTV/ Lauris Vīksne

LTV sniedz atbildi

Atgādinām, ka Dukurs ātro Covid-19 testu veica dienu pirms 2022. gada "Supernovas" lielā fināla un pozitīvā rezultāta dēļ nevarēja piedalīties klātienes filmēšanā, bet finālā tika pārraidīts viņa priekšnesuma ieraksts.

Toreiz...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu