"Sanāca nokrist..." Dukurs izsakās par aizvadīto gadu un pikantos kadros parāda savu jauno draudzeni (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Mūziķis Miks Dukurs, kuram 31. decembrī apritēja 35 gadi, sociālajos tīklos atskatījies uz aizvadīto gadu, kā arī iepriecinājis savus sekotājus ar jaunām fotogrāfijām, kurās redzams kopā ar mīļoto sievieti. 

Dukurs vietnē "Instagram" dalījies ar fotogrāfijām, kur redzams kopā ar jauno draudzeni influenceri Endiju Kalniņu jeb Kalendy. 

"Pie velna Jauno gadu! Ir mana dzimšanas diena! Paldies visiem! Šis gads ieviesa pamatīgas pārmaiņas! Sanāca nokrist, bet kā dziesmā - notīrām drēbes un turpinām ceļu! Kopā!" raksta Dukurs, pievienojot mirkļbirku "mīlu visus" un "laimīgu Jauno gadu".

Arī Kalendy publiski apsveikusi mīļoto svētkos, kā arī atskatījusies uz savu 2023. gadu. "Jauns gads, jauna nodaļa. Pagājušais gads bija daudz notikumiem un pārbaudījumiem pilns. Patiesībā ne tas labākais man, bet gada otrā puse atnesa ko jaunu, par ko esmu ļoti pateicīga," liekot noprast, ka runa ir par attiecībām ar Dukuru.

"Jauns gads un jauns sākums, ticu, ka šis gads būs lielisks!" nobeigumā raksta influencere.

Atgādinām, ka Dukurs par šķiršanos no sievas un savu bērnu mātes Lauras Dukures paziņoja sociālajos tīklos 2023. gada oktobrī.

Kā zināms, Miks un Laura reiz saskatījās kāpņu telpā, jo dzīvojuši viens otram kaimiņos. Viņi mija gredzenus 2012. gada septembrī. Abi ir vecāki dēlam Frenklinam un meitai Melānijai.

Savukārt attiecības ar Endiju viņš uzsāka septembrī pēc iepazīšanās kādā Rīgas atpūtas vietā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu