Emilija Bērziņa pēc uzvaras "X Faktorā" piedzīvojusi sarežģītus brīžus (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Emilija Bērziņa
Emilija Bērziņa Foto: publicitātes

Šova "X Faktors" piektās sezonas laureāte Emilija Bērziņa atklāti runā par sajūtām pēc uzvaras.

Bērziņa vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos atbildēja uz savu sekotāju jautājumiem. Viens no tiem bija, kā mainījusies viņas ikdiena pēc uzvaras šovā.

"Mana ikdiena pēc "X Faktora" ir ļoti mainījusies. Man vēl ir jādod laiks sev pie tā pierast un saprast, kas tas ir, un kā tas viss strādā. Ir vēlmes un apņemšanās radīt ko jaunu, bet viens ir gribēt, bet kas ir - ir darīt. Man vēl vajadzīgs laiks," atzīst Bērziņa.

Tāpat viņa piebilst: "Ir daudz lietu, kas man liek domāt varbūt lieki, un es no tā nogurstu. Ir lietas, kas mani pārsteidz. Ir lietas, kas mani apbēdina. Ir lietas, kuras zinu, ka nespēšu nekad dot, bet no manis prasa. Ir lietas, kuras vēl man ir jāiemācās. Ir lietas, kam ir jābūt sakārtotām, bet man tās nav sakārtotas."

Konkrētus piemērus gan viņa nesauc, taču citā ierakstā norāda, ka viņai vēl jāpierod pie atpazīstamības.

"Es nekāpu uz skatuves, lai būtu atpazīstama."

Viņa rezumē savas sajūtas, rakstot: "Jūtos, ka manam prātam ir astoņu dienu nedēļa. Bet kopumā ir man ir labi. Ir bijis labāk, ir bijis sliktāk... Nevar sūdzēties."

Jau ziņots, ka Emilija Bērziņa balvā ieguva 10 000 eiro un ekskluzīvu līgumu ar pasaulē vadošo mūzikas ierakstu kompāniju "Universal Music Group".

Pēc uzvaras viņa laidusi klajā šova finālā izpildīto, pašas sarakstīto dziesmu “Sirds pelnos”.

Foto: "Šova "X Faktors" piektās sezonas fināls

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu