Otrdien, 9. janvārī, tika paziņoti tie 15 mūziķi, kuri cīnīsies par iespēju šogad pārstāvēt Latviju starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Malmē, Zviedrijā. Pusfinālistu vidū gan nav veterānu Markus Rivas un Mika Dukura. Kā to skaidro nacionālās atlases, konkursa "Supernova" rīkotāji?

"Eirovīzija nav iedomājama bez Markus Rivas!" raksta kāds sociālo tīklu lietotājs, taču viņš nebūt nav vienīgais, kurš domā līdzīgi.

Mūziķis Markus Riva (īstajā vārdā Miķelis Ļaksa) tiek uzskatīts par "Eirovīzijas" veterānu, un arī šogad viss liecināja, ka mūziķis cierē kāpt uz Eirovīzijas nacionālās atlases jeb konkursa "Supernova" skatuves.

Šā gada pirmajā dienā mūziķis publiskoja savas jaunākās dziesmas "Lose Control" videoklipu. Dziesma atbilst Eirovīzijas formātam, proti, tā ir 2:59 minūtes gara, un videoklipā bieži parādās simbolisks skaitlis 10.

Ja mūziķis būtu iekļuvis "Supernovas" pusfinālā, šī būtu bijusi 10. reize, kad mūziķis piedalās nacionālajā atlasē. 

Arī fani nespēj iztēloties konkursu bez Markus Rivas dalības, taču viņš nav vienīgais mūziķis, kurš tik daudz reižu centies iekarot Eirovīzijas skatuvi - par veterānu tiek uzskatīts arī Miks Dukurs, kurš savu desmito reizi aizvadīja 2022. gadā.

Toreiz Dukuru piemeklēja nedienas, proti, ...

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp