Februāra jubilārs Ģirts Ķesteris – “Vīrietis, kurš gaida”

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 14. februārī, 60. dzimšanas dienu svinēs populārais un skatītāju mīlētais aktieris Ģirts Ķesteris. Šo faktu mākslinieks atzīmēs ar īpaši viņam rakstītu dramaturģes Aivas Birbeles lugas “Vīrietis, kurš gaida” iestudējumu, kura režisors ir Gundars Silakaktiņš un kura pirmizrāde 14. februārī notiks plkst. 19:00 kultūras centrā “Siguldas Devons”. Ģirta Ķestera jubilejas izrāde šopavasar būs skatāma arī citviet Latvijā.

Aktiera jubilejas izrāde ir jautrs un aizkustinošs stāsts par vīrieti, kuram gadās piedzīvojums, kurš liek pārvērtēt savu dzīvi. Parevidēt dzīves skapi, lai pielaikotu, kurš kostīmiņš vēl der, bet kurš jau ir par mazu. Tas ir laiks pārvērtēt savas bijušās, esošās un nākotnes attiecības. Tas varētu būt arī stāsts par aktieri Ģirtu Ķesteri. Bet varbūt arī ne. Varbūt tas ir uzdevums skatītājiem – uzminēt, kura epizode stāstā ir ņemta no aktiera dzīves, bet kas ir piedomāts klāt. Iespējams, tas ir stāsts par mums visiem, nonākot negaidītā situācijā.

Bet tas noteikti ir stāsts par attiecībām – par vēlmi mīlēt un tikt mīlētam! Izrādēs uz skatuves Ģirtam Ķesterim pievienosies viņa skatuves kolēģes Lelde Dreimane vai Ērika Eglija-Grāvele.

Aktieris Ģirts Ķesteris piedalās Lielās piektdienas lūgšanu gājienā – Ekumeniskajā Krusta ceļā 2023. gada pavasarī. 
Aktieris Ģirts Ķesteris piedalās Lielās piektdienas lūgšanu gājienā – Ekumeniskajā Krusta ceļā 2023. gada pavasarī. Foto: Zane Bitere/LETA

Kaligula, Drakula, Mefistofelis, Nekrofils, Mekijs Nazis, Dons Žuans, Helge, Emīls Dārziņš, Leons, Fēlikss un vēl un vēl... Ģirts Ķesteris ir reizē viņi visi, un tajā pašā laikā – neviens no viņiem nav Ģirts Ķesteris. Neatkārtojams, rāmjos neierāmējams un standartos neierakstāms, apbrīnots, nesaprasts, neskaitāmas reizes nosaukts par seksīgāko vīrieti Latvijā, režisoru iekārots un publikas mīlēts – tāds ir Ģirts Ķesteris. Un tagad viņš visus savus skatītājus gaidīs savās jubilejas izrādēs.

Scenogrāfs – Ivars Noviks, kostīmu māksliniece – Jurate Silakaktiņa, horeogrāfe – Inga Krasovska, mūzikas režisore – Zane Dombrovska, video mākslinieks – Jēkabs Vilkārsis.

Biļetes uz Ģirta Ķestera jubilejas izrādēm var iegādāties “Biļešu paradīzes” tīklā.

Foto: Jānis Saliņš

Izrādi “Vīrietis, kurš gaida” varēs noskatīties:

14. februārī plkst.19:00 Siguldā, Kultūras centrā “Siguldas Devons”

16. februārī plkst.19:00 Liepājas OC Rožu zālē

6. martā plkst.19:00 Jelgavas Kultūras namā

8. martā plkst.18:00 Kultūras centrā “Ulbrokas pērle”

9. martā plkjst.19:00 Valmieras Kultūras centrā

15. martā plkst.19:00 Ķekavas Kultūras namā

21. martā plkst.19:00 Bauskas Kultūras centrā

24. martā plkst.16:00 Kuldīgas Kultūras namā

27. martā plkst.19:00 Ogres novada Kultūras centrā

19. aprīlī plkst.19:00 Rīgā, VEF Kultūras pilī.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu